WARN. Post nie dotyczy tematu /neurobiolog
09 listopada 2017Matrixar pisze: nie będe miał pokory przed kimś takim jak ty, nie potrafiącym kulturalnie porozmawiać wyrzutkiem. Chociaż to o tych bójkach troche mnie przekonało ale I tak przecież cie nie znam.
Kolego, napisałem jaka jest przyczyna że mam taki stajl wypowiedzi a nie inny, wobec Twojej osoby. Można ją z grubsza określić w kategoriach braku higieny i - nomen omen - kultury intelektualnej po Twojej stronie. Te deficyty objawiają się tym, że pleciesz trzy po trzy, zdecydowanie nie pierwszy raz, na dokładkę w tematach wymagających trochę większej dyscypliny niż knajpowe pierdololo (jest nawet na to paragraf w regulaminie forum). Natomiast na uwagi krytyczne podszyte naprawdę DROBNYMI złośliwościami reagujesz unosząc się jakbym co najmniej jechał po Twojej matce :rolleyes: Z kolei ryzyko, że możesz kogoś swoimi nieprzemyślanymi twierdzeniami wepchnąć na minę jakoś mało Cię rusza. Zły jestem tylko jaaaaaa.....
Rozumiesz teraz, o co chodzi z nabraniem pokory? Nie o czapkowanie mojej osobie, bo jestem dość gruboskórny, poza tym nie szukam tu specjalnie przyjaciół, więc zwisa mi czy masz mnie za ziomala, czy jedziesz po mnie jak po szmacie. O SZACUNEK WOBEC FAKTÓW się rozchodzi. A także o nieigranie ze zdrowiem oraz życiem braci i sióstr w ćpaniu przy okazji. Czegoś nie jesteś pewny - piszesz to drukowanymi literami, żeby czytający miał jasny komunikat o luźnej hipotezie, a nie prawdzie objawionej. Nie masz w ogóle wiedzy w jakimś temacie - zamykasz jadaczkę i dajesz się wypowiedzieć bardziej oblatanym w danej materii. To naprawdę takie proste!
Mam 100mg (pewnie więcej ale nawet nie wiem [emoji20] mipry w prochu. Macie jakieś rady na odmierzanie dawki bez straty materiału? Dzielicie to na oko czy zdrapujecie wszystko I dokładnie dzielicie, albo wysypujecie I dopiero wtedy, czy też za pomocą wagi? Ba na ścianach tego jest.
Miej na uwadze, że dawniej vendorom zdarzały się sorty tryptamin zanieczyszczone np. psychodelicznymi fenylkami. Jebniesz się na oko przy takim sorcie i masz w pakiecie niefajne skutki uboczne, których potencjalnie miałbyś mniej korzystając z wagi. Ćpania nie musisz, a nawet nie powinieneś mieć na 1szym miejscu, ale o własne zdrowie i bezpieczeństwo już chyba warto zadbać?
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Snif 39 mg i szybko wszedł, ale podobnie jak na pusty żołądek. Jednak strasznie słabo to działa. Ale bardzo długo. Jeszcze jestem spokojnie na tyle porobiony by widzieć fraktale a trzyma od 9 godziny do teraz ( 7h) wszystko wszystko prawie dwa w skali psychodelicznej. Takie niepełne dwa. Dlaczego tak długo to działa.... Możliwe że moja ropiejąca śluzówka sobie nie radzi, a to wszystko po głupim eksperymencie z jebanym w nieklepiącą dupe 3cmc.
Ps. najlepsza waga. Do tej z zerami zawsze brakuje mi baterii albo nagle zawyża tak bardzo że widzę na oko lepiej i muszę resetować... Dopiero przy DOC korzystam. Ale z roztworu lepiej.
DOJADAM 60 bo nudno.
Za 10 dni po detoksie sprawdzę snif jeszcze raz.
Ps. albo to już zespół Alicji w krainie czarów
Poza tym substancja naprawdę na plus. Cieszę się, że mam jej jeszcze trochę do przetestowania. I jeszcze to, co pisali poprzednicy - podwyższone libido. Wizualnie naprawdę pięknie. I to przyjemne uczucie z tyłu głowy, coś jakby mrowienie.
Mi się coś popsuło, albo wadliwy towar mam, bo mnie 30mg nie robi prawie w ogóle przy trzeźwości totalnej :)
@MiproDextem a skąd brałeś?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.