Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1334 / 337 / 13
09 grudnia 2023aurora20 pisze:
Nieźle. Nie wiem czy wolę mieć tak jak na wyspach w sumie. Wolę z apteki, nawet na wyspach wolałbym pokminić trochę o kwity niż bujać się wiecznie z dilerami :/
Tez bym wolal niz dawać zarobić tym jebanym czarnuchom nierobom ale chociaż serwis mają nienajgorszy - jeżeli chodzi o tradycyjne dragi trawa/hera/koks to masz dostawę do domu w 10-15 min (szybciej niż uber eats) i codziennie smsy super ultra hejz best in town bro z całym cennikiem. Tylko raczej za jakimiś ciekawszymi rzeczami jak kwasy i keta trza trochę pobiegać (na telegramie tez są wałki, nawet chyba częściej niz w Polsce). Wiadomo, że budowanie koneksji i znajomosci trwa latami ale w większym mieście nie trudno znaleść jakiś pionków co śmigają po ulicy i dają numery. Dragi dosłownie leżą na ulicy - sam kilka razy znalazłem worek na glebie.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1455 / 593 / 0
Goracy prysznic w zimie jak sie przypali do tego troche zielonego jest niczym kapiel duszy jakas xD
Z wiekiem tez zmieniaja mi sie smaki na gastro - napchanie sie czipsami i czekolada to juz nie to czego szukam . Jakas homemade pizza , owoce , orzechy , oliwki , pomidory , serek . Slodycze w malych ilosciach bo przesty jest szybko .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 29 / 1 / 0
Wale dzisiaj wiadro AK 47 myślicie że jak walne o 12 to o 15 30 bedę wmiare ok i nie bende oczu zjebanych miał
Uwaga! Użytkownik Kebus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 31 / 0
Myśle że po takim czasie poza ewentualną lekką zajebką powinno być wszystko git
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 142 / 35 / 0
16 grudnia 2023Kebus pisze:
Wale dzisiaj wiadro AK 47 myślicie że jak walne o 12 to o 15 30 bedę wmiare ok i nie bende oczu zjebanych miał
i jak było?
  • 3239 / 552 / 0
Jest coś mocniejszego i lepszego od niemieckiej Aurory? Pytam głównie konsumentów, nie analityków
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 29 / 1 / 0
Faza zajebista bo tolerka spadła bo ostatnio jaralem 3 miesiące temu. z wiadra waliłem jedną nabitą i drzewa w lesie mi się ruszały i mech na nich był jasno niebieski jak krew pod UV czy coś takiego bardzo polecam
Uwaga! Użytkownik Kebus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12555 / 2434 / 0
Mocno wątpię, że to była mj, jak ktoś opowiada o halucynacjach.
  • 4349 / 701 / 2117
@Kebus to chyba miałeś coś innego, bo zwykła mj rzadko wywołuje takie halucynacje (wręcz wcale). :)
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 196 / 29 / 0
da sie miec halucynacje po mj, ale to trzeba chyba z 10g wypalic
dawka czyni truciznę
ODPOWIEDZ
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."