Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
amfetamina jest sprowadzana do postaci zazwyczaj siarczanu uważam ze to jest najstabilniejsza forma AMP,, nie które leki występują w tej formie bo jest stabilna’’
Zdarza sie jeszcze fosforan , winian, i hcl
Recamet i dextro maja taka sama trwałość.
Ma tylko jedno pytanie
po chuj ci temperatura topnienia.
Wysoka tempetatura powoduje rozklad amfetaminy
Jesli masz kilka wolnych szarych komórek i potrafisz upiec biszkopta ,, placek ”
zainteresuj się p2np.
Pozdro
Ps
Osobiście wolę pastę kupić ponieważ bardzo latwo sprawdzić jej jakoś jak ktoś miał styczność z wysalaniem.
Pasta z kofeina czy kreatyna ma inną strukturę niż czysta amfetamina
Btw. Spotkałem się z bardzo oryginalnymi sposobami suszenia pasty np. na grzejniku i suszarce
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Info od osoby która jest kompetentna
Temperatura wrzenia base w zależności jakości zasady „ph” to od 180 ℃
Ustalenie temperatury topienia się jest trudna do zależy do formy do której została sprowadzana i czystości towaru pozostałości po syntezie.
Na twoje pytanie możesz znaleźć odpowiedzi w opracowaniach anglojęzycznych Gordona Allesa
Ale ja za ciebie tego nie zrobię.
@Czoug
Z czystej ciekawości po co ci ta wiedza odnosnie temperatur ?
Up
Mi osobiście najlepiej podchodzi
1. dextro apteczne.
2. Towar od somy „wiem że to nie ten dział ale kto ma wiedzieć ten wie oczym pisze
3. AMP chupniczy z wysokiej jakosy kryształów p2np wysolony kwasem siarkowym przelany acetonem do uzyskania lekko kremowego koloru wiem ze jest zanieczyszczony ale jak dla mnie lepiej działa.
4. Holenderska pasta co jak co ale Holendrzy mają prym obecnie w europie a ich towar osiąga 72% czystość tak wychodzi na testach w ec
Co do Holandii to mogę potwierdzić, że kraje Beneluxu przodują w jakości. Dużo nieświadomych osób, zazwyczaj małolacików z mniejszych miast co zarobili trochę lepsze siano w Holce popłynęło z tematem przez łatwiejszy dostęp i lepszą jakość, a później wielkie zdziwienie i pretensje, że feta to kurwa, ryje beret i lepiej jest walić ketony albo żeniony koks od czarnucha zza rogu.
Ignorance is bliss
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.