Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 297 / 31 / 0
Hm, no to jak pokuszę się o 20mg (doświadczenie rzeczywiście mam małe tylko nBome LSD AL-Lad i 4-aco-dmt), to nie powinno mnie mocno przrosnąć jeżeli w ogóle?
Spoiler:
  • 326 / 33 / 0
Niektórych ilości rzędu 20mg potrafiły ostro przerosnąć, mam na myśli psychiczny i mroczny bad trip :) jak już miałeś wcześniej badtrip i wiesz jak ogarnąć to możesz spróbować, aczkolwiek 'mrok' i dysocjacja MALTa jest nietypowa do psychodelików które wczesniej brałeś.
  • 297 / 31 / 0
Nie mam tendencji do bad tripów więc mam nadzieję że tym razem będzie tak samo :) Ile czasu trzyma sniff?
Spoiler:
  • 326 / 33 / 0
Zależnie od dawki :) mnie trzymało porządnie 4h a pozniej tak nijako/srednio 2-3 godziny po dawce 30mg sniffem (aczkolwiek na Twoim miejscu spróbowałbym mniejsza ilośc i ewentualnie dorzucił) bo noeprzewidywalność psychodelików a szczególnie 5-MeO-MALT jest bardzo duża
  • 297 / 31 / 0
Dzięki :-) co masz na myśli mówiąc o nieprzewidywalności?
Spoiler:
  • 405 / 26 / 26
W przypadku 5-MeO-MALT przy takim samym dawkowaniu tej substancji p.o można się spodziewać albo ogromnego psychodelicznego tripu, albo braku działania, wiec tak naprawdę mamy loterie jeżeli chodzi o przyjmowanie 5-MeO-MALT doustnie.

Dodatkowo dochodzi jeszcze ogólne zróżnicowanie w działaniu psychodelików przy tej samej dawce (dotyczy wszystkich psychodelików). Na intensywność tripu tak bardzo ma znaczenie s&s, że czasami ta sama dawka da różnie silne tripy. :finger:
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 326 / 33 / 0
Tak jak wyżej :) bo w przypadku oralu dochodzi jeszcze istotna różnica wynikająca od chociazby typu poprzedniego posiłku itp. Sniffem biodostepność między tripami nie powinna się zmieniać. Chyba że sniffem jedziesz na sportowo to wtedy może być różnie -katar/strupy.

Sniffem o tyle szybko się wchłania że będziesz mógł zrobić dorzutkę. Ale nie za późno po pierwszej dawce bo zyskała kiepskie efekty kosztem mocnego podbicia tolerki.

Sugeruje 15mg i po 30-45minutach jak bedzie słabo 15mg
  • 297 / 31 / 0
15 jako dorzuta trochę mnie przeraża, myślę o wrzucenie sniffem 17-19mg i jeśli będzie za słabo dorzuce coś w okolicach 5-6 mg. Czy to za mała dawka i nie zrobi różnicy?
Spoiler:
  • 326 / 33 / 0
Spróbuj tak żebyś nie miał obaw ;) kto wie może wystarczy 15mg bez dorzutek, reszte postaraj się nadrobić dobrym S&S
  • 2 / 1 / 0
20mg poszło. Efekty średnie, praktycznie niewidoczne cevy, zero oevów. Pomarańczowy i zielony. Wszędzie. Tryptamina przyjemna, lekko psychodeliczna(miałem rok przerwy od trypt). Krwi nie było, mile rozmowy z moja dziewczyna, na która w ogóle nie zadziałało, to był jej pierwszy kontakt z psychodelikami. 6/10 przez zabawne falowanie obrazu i śmieszne poświaty(aura czy kij wie co)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.