Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
jakcha pisze:jak ma się 5fAB-pinaca do ab-pinaca? Są podobne?
Warto! Jeśli lubicie ten klimat. Nie zrywa kontaktu z rzeczywistością, nie powoduje bardzo mocnych paranoii, gastro jest do opanowania (często nawet nie mam apetytu). Potrafi jednak pokazać pazur. Bardzo rozkminkowe, nie działa mocno sedatywnie. Miło delikatnie schodzi - działanie się nie urywa jak w przypadku niektórych kanna przez co nie ciśnie tak mocno na dopalenie.
2 problemiki już apropo samej waporyzacji (żarówka);
Smak - fuj - to kanna waporyzwoane śmierdzi - w smaku jest gorzkie, chemiczne. Dodatkowo podrażnia delikatnie gardło/jamę ustną. Może jestem wybredny ale pierwszy raz spotkałem sie z tak mocnym aromatem.
Kolor - na początku całkiem fajnie wyglądało to jak kremowy proszek zmieniał sie w czerwone kropelki potem jednak resztki zaczynają się spalać i bańka zachodzi smołą od środka (nie widzę kropli) - z tym też się pierwszy raz spotykam.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.