Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 658 / 53 / 0
Pinaca nie zostaje zdelegalizowana ;)
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 492 / 16 / 25
Brał ktoś ostatnio pinace oralnie ? Poszukuję informacji o dawkowaniu na ogarniętą banię
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 126 / 1 / 0
Fajna ta pinaca,tak magiczna tylko ze ujebac się nia za huja nie moglem,Bania robi się fajna ale do pewnego nieprzekraczalnego momentu i huj z pokarania.POLECAM
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 1168 / 53 / 0
Strasznie dziwne... Ja na Pinace przeżywałem kary życia.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3959 / 148 / 0
no ja tez potrafie sie skarac maczana 1:10-1:15 nawet z tolerka :-D
niedojebanie genetyczne
  • 1075 / 125 / 3
Też mam że bardzo inaczej się czuje niż po innych kanna. Tylko nie wiem czy to faktycznie nie kara czy człowiek ma do tego stopnia inną fazę że nie czuje że faktycznie już jest pokarany.
  • 527 / 6 / 0
jak ma się 5fAB-pinaca do ab-pinaca? Są podobne?
  • 3959 / 148 / 0
jakcha pisze:
jak ma się 5fAB-pinaca do ab-pinaca? Są podobne?
mniej wiecej tak jak 5f-akb48 do akb48. szybciej wchodzi, mocniej wali w leb i szybciej schodzi. niby jest podobna ale ciezko wytlumaczyc, jest to fluorowa wersja pinaci i tyle. :-D
niedojebanie genetyczne
  • 1513 / 26 / 0
Za namową eso zakupiłem i jestem już po paru(nastu,dziesięciu) próbach.

Warto! Jeśli lubicie ten klimat. Nie zrywa kontaktu z rzeczywistością, nie powoduje bardzo mocnych paranoii, gastro jest do opanowania (często nawet nie mam apetytu). Potrafi jednak pokazać pazur. Bardzo rozkminkowe, nie działa mocno sedatywnie. Miło delikatnie schodzi - działanie się nie urywa jak w przypadku niektórych kanna przez co nie ciśnie tak mocno na dopalenie.

2 problemiki już apropo samej waporyzacji (żarówka);
Smak - fuj - to kanna waporyzwoane śmierdzi - w smaku jest gorzkie, chemiczne. Dodatkowo podrażnia delikatnie gardło/jamę ustną. Może jestem wybredny ale pierwszy raz spotkałem sie z tak mocnym aromatem.
Kolor - na początku całkiem fajnie wyglądało to jak kremowy proszek zmieniał sie w czerwone kropelki potem jednak resztki zaczynają się spalać i bańka zachodzi smołą od środka (nie widzę kropli) - z tym też się pierwszy raz spotykam.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 282 / 9 / 0
Od poniedziałku zrobiłem 1.4g pinacy 80% na maczanie reszta vapo. Działanie bardzo przyjemne takie rozluźnienie i rozkminy. Na mnie działa bardzo mocno fizycznie, chciałem pójść do kuchni i po 5 krokach musiałem się położyć na podłodze bo nie byłem w stanie iść dalej a to może jest z 10kroków %-D Ogólnie bardzo mi się spodobało działanie, nie miałem ani drgawek ani rzygania ;-) Jedyny mocno negatywny efekt, to iż po karaniu, urywał mi się film a rano budziłem się już ze znacznym ubytkiem pinaci %-D %-D %-D Kana bardzo dobrze rozpuściło się w spirytusie, roztwór był w pelni klarowny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.