Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 488 / 13 / 2
Waham się przed napisaniem tego posta ale grzyby juz wyszły a ja nie mam transportu na łąki :) pewnie już mi je ktoś opierdala :( jak ktoś chętny z Dln. Śląska na wspólne grzybobranie to pisać :D
  • 92 / 3 / 0
Rahciah pisze:
Waham się przed napisaniem tego posta ale grzyby juz wyszły a ja nie mam transportu na łąki :) pewnie już mi je ktoś opierdala :( jak ktoś chętny z Dln. Śląska na wspólne grzybobranie to pisać :D
Ja mieszkam we Wrocławiu i mogę samochodem podjechać, nawet jutro. Wyślij mi e-mail na PW to się może dogadamy :)
  • 2 / / 0
hej! też jestem z Wrocławia i też z chęcią bym się wybrała na jakieś wspólne zbieranie.
:)
  • 11 / / 0
;-) Łódź i okolice,ktoś się wybiera w najbliższym czasie?,chętnie dołączę do wycieczki.
Pozdrawia grzybiarzy z całej Polski i nie tylko.
  • 3732 / 45 / 0
Okolice Rzeszowa, Podkarpacie generalnie - piszcie pw, najlepiej w tym tygodniu. Pozdrawiam!
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 569 / 20 / 0
Na Podkarpaciu nie ma sensu szukać, deszczu tu brakuje, chyba że masz 100% pewna miejscowke
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witajcie ;-) nie mam doświadczenia z grzybami ale bardzo chciałabym spróbować! Nie bardzo wiem gdzie je znaleźć. Czy jest ktoś chętny z okolic Bytomia, Piekar Śląskich, Katowic ?
  • 44 / 1 / 0
Podbijam Wrocław i okolice zapraszam na wspólne grzybobranie , jakieś buszki integracyjne i do poszukiwań ,pokój! :heart:
  • 460 / 5 / 0
akillaonwax pisze:
Podbijam Wrocław i okolice zapraszam na wspólne grzybobranie , jakieś buszki integracyjne i do poszukiwań ,pokój! :heart:
Wrocław pusty, a przynajmniej zachodnia strona :-( Wschód i północ jeszcze nie sprawdzane, a na południu nie znam pewnych miejscówek. Masz jakieś grzybowe miejsca, czy tylko liczysz na gotowe? ;-)
  • 44 / 1 / 0
@Kasztaniak Szczerze powiedziawszy na nic nie liczę a szczególnie na to , że ktoś mi nagle pokaże miejscowe zycia, to moj trzeci sezon i poki co znalazlem ze 3 sztuki uschniete , ja blizej Olesnicy i Namyslowa zwiedzilem z 6 łak i lipa dlatego wolalbym wspolne grzybobranie, peace&love&weed
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.