Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1893 / 182 / 0
Bardzo prawdopodobne. Flubro ma długi czas działania, więc możliwe że przyspieszy zerwanie filmu (ale zależy też jak pijecie :cheesy: ) Pamiętam jak kumpel kiedyś mówił że benzo przed alko gnie jak skurwysyn, za to odwrotnie jest elegancko, może zrób podobnie? %-D
Z tej tabeli wynika że jest flubro jest znacząco słabsze od eti, za to jego metabolity siedzą w organizmie przez 106 godzin. Jak bomba z opóźnionym zapłonem. Idealne kombo: flubro (mega health) + a-pvp (QUAD DAMAGE %-D ) + etylofenidat (haste)
  • 788 / 21 / 0
Dzięki wielkie za przestrogę :D w takim razie jeszcze sie zastanowię czy wziąć flubro juz po rozpoczęciu picia czy jednak podziękować na dzis i zostać na miksie alko z dmarem.
Ciagle sie właśnie zastanawiam w jakich okolicznościach spróbować najlepiej flubro, rozważam jeszcze wzięcie bez niczego i sprawdzić czy uda mi sie jakos otworzyć i zmniejszyć barierę przy okazji rozmów z mamą. Z tego co czytałam takie dawki nie wpływają mocno na wygląd wiec powinno byc wszystko ok. W teorii. %-D
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 721 / 3 / 0
Mam dostać 3 tabsy na test, chciałam spróbować czy dobrze będzie działało na spanie, bo żadne zolpidemy nie działają, budzę się co 3h i cały czas zmęczona chodzę.
Brał ktoś tak po 2mg? Nie chcę 2-3 dni upierdolona chodzić, tylko się w końcu wyspać.
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 2652 / 385 / 0
2mg to mała dawka. Na mnie dobrze nasennie podziałały 4mg i wcale upierdolona nie chodziłam.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
Na mnie to flubro praktycznie nie działa nasennie. No i długo się rozkręca, więc to też nie sprzyja używaniu jej jako szybkiego usypiacza.
Chociaż parę razy właśnie jak się rozkręcała, to robiłem się senny - ale to dosłownie przez 20-30min, a potem przestawało ciągnąć do poduszki.
Poza tym idealnie sprawuje się jako podkład pod inne rzeczy, np wspomnianą wcześniej alfę.
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 341 / 5 / 0
Już nawet 2 mg dobrze usypia popity szklaneczką piwka.
Polecam & Pozdrawiam
  • 5 / 1 / 0
Zdecydowanie moje ulubione benzo. Mam natomiast pytanie: biorę zawsze od znanego vendora tabletki 4mg były żółte jak na zdjęciu w opisie na stronie, zawsze takie dostawałem, natomiast ostatnio przyjechały pomarańczowe. Nowy batch czy może jakaś pomyłka?
  • 788 / 21 / 0
Po zamieszaniu 4mg z kilkoma drinkami i dmarem, zmęczenie było bardzo odczuwalne jak wróciłam do domu, cos pięknego - nie musieć zmagać sie z kołataniem serca. Zasnac zasnelam po jakimś czasie co jest sukcesem gdyz wczesniej było to niemożliwe. Za od chodzę senna, zniknęły wszystkie zahamowania co do wyrażania własnej opini etc.
Na pewno zakupie jak rownież w przyszłości zainwestuje w eti:)
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2008 / 496 / 0
W moim przypadku flubromazepam == 16 godzin snu niezależnie od niesprzyjających warunków.
Wydaje się to być dobrą regeneracją dla organizmu ale mimo wszystko po przebudzeniu zawsze czuje dalszą ospałość.
  • 721 / 3 / 0
Zadziałać zadziałało. Wzięte 2mg koło 12 w południe, delikatne odczuwanie substancji, po 23 w końcu zasnęłam jak dziecko. Wszystko by było zajebiście, gdyby nie fakt, że wstałam o 17 :-/
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
ODPOWIEDZ
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.