Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 54 / / 0
visine nadal działa na multi-testy?
  • 2814 / 14 / 0
Po pierwsze,jaką substancję chcesz zatuszować?
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / / 0
THC, śladowe ilości fety (i mefedron, jeśli on jest nieraz wykrywany). Test ten: http://www.diagnosis.pl/narkodiag-multi-test.html
  • 2814 / 14 / 0
Visine nie działa na wszystkie substancje.Testy się nie zmieniły.

Spójrz do
  • Pearson SD, Ash KO, Urry FM. Mechanism of false-negative urine cannabinoid
    immunoassay screens by VisineTM eyedrops. Clin Chem. 1989 Apr;35(4):636-8. PubMed
    PMID: 2467764. (PDF),
  • Mikkelsen SL, Ash KO. Adulterants causing false negatives in illicit drug testing. Clin Chem. 1988 Nov;34(11):2333-6. PubMed PMID: 3052928. (PDF).
Więcej mogę później opisać jak nie znajdziesz przy pomocy moich wskazówek drogi ku oświeceniu.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
mam mieć robione testy pojutrze ostatni raz paliłem 2 dni temu co mam zrobić żeby wynik wyszedł negatywny ? test który chcą mi zrobić nazywa się Multi-Test Narkodiag ? proszę o szybką odpowiedź z góry dzięki..
Pozdrawiam
  • 2814 / 14 / 0
PcP pisze:
Spójrz do
  • Pearson SD, Ash KO, Urry FM. Mechanism of false-negative urine cannabinoid
    immunoassay screens by VisineTM eyedrops. Clin Chem. 1989 Apr;35(4):636-8. PubMed
    PMID: 2467764. (PDF),
  • Mikkelsen SL, Ash KO. Adulterants causing false negatives in illicit drug testing. Clin Chem. 1988 Nov;34(11):2333-6. PubMed PMID: 3052928. (PDF).
Więcej mogę później opisać jak nie znajdziesz przy pomocy moich wskazówek drogi ku oświeceniu.
  • 3 / / 0
WIEM że temat był poruszany na 10tysięcy sposobów, ale nie znalazłam KONKRETNEJ odpowiedzi z uzasadnieniem.

Test apteczny, to na pewno.
Niestety nie wiem który - albo AMFETAMINA STRIP albo jakiś na kilka, zależnie co akurat podejrzewa Rodzicielka.

Urocza dziewoja sprzedająca w jednym ze sklepów z dopalaczami powiedziała mi, że Speedo, Koko oraz Brown Sugar mogą dać w testach aptecznych wyniki jako metamfetamina i MDMA (któraś jedna substancja, niestety nie byłam w stanie zapamiętać...) i jako amfetamina (któraś druga).

Oczywiście na pewno nigdy nie wiadomo co w tym jest, ale prawdopodobnie spożyte w ciągu ostatnich 2 tygodni przeze mnie substancje:
MDPV
naphyron
4-mec

Od połowy lipca codziennie, przerwa 3dniowa ok 13września i znów powyższe substancje.

Zostałam postawiona przez okoliczności obiektywno-rodzicielskie postawiona przed przymusem zrobienia tego testu jutro... Bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedź, co w tej sytuacji jest zapewne zrozumiałe!
Kobietą mojego życia jest Amfetamina.
Mężczyzną mojego życia pozostaje mój kot.
  • 4 / / 0
Ja powiem w tym temacie tyle,visine u mnie nie zadziałały na thc(wlałem kilkanaście ml,więcej nie miałem-multitest z apteki).
Po thc 5 dni i byłem czysty(multitest).Gdybym pił piwko i jadł witaminę c,pił dużo wody,to podejrzewam,że byłbym czysty po 3(dla bezpieczeństwa 4)dniach.
A mefedron wychodzi jako amfetamina i metamf(3,5g w jedną noc,test rano).Bynajmniej na teście szpitalnym na mocz(tym za 100zł),więc podejrzewam,że na aptecznym amfa również wyjdzie.3 dni i wszystko schodzi.
2-ce w dużych ilościach nie wyszło po 3 dniach(szpitalny)
To są moje doświadczenia,nie wyssane z palca lub zaciągnięte z internetu.

O ile się nie mylę 4-mec i mpdv niestety wyjdzie.Nie jestem pewny i nie chcę Cię straszyć,ale lepiej weź mocz od kolegi;/.Jeśli nie mam racji,niech ktoś mnie poprawi.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

P.S.
Polecam 4-emc zamiast mec.Moim zdaniem zmiata nawet mmc.
  • 2 / / 0
Pewien mój znajomy,marynarz,tak bał się testów na obecność THC przed jakimś kolejnym rejsem,że zastosował bardziej ekstremalne rozwiązanie.W dzień testu,tuż przed nim,poszedł do kibla i wysikał się do ostatniej kropelki.Potem przy pomocy strzykawki zaaplikował sobie kilkadziesiąt ml soli fizjologicznej prosto w cewkę moczową do pęcherza...
Z mniej drastycznych,to dużo płynów (mineralka) i podobno płyn Detox (w aptece,bez recepty).
  • 2 / / 0
Jak tam jest teraz z kroplami visine? Nadal dzialaja dodawane do moczu?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.