Spójrz do
- Pearson SD, Ash KO, Urry FM. Mechanism of false-negative urine cannabinoid
immunoassay screens by VisineTM eyedrops. Clin Chem. 1989 Apr;35(4):636-8. PubMed
PMID: 2467764. (PDF), - Mikkelsen SL, Ash KO. Adulterants causing false negatives in illicit drug testing. Clin Chem. 1988 Nov;34(11):2333-6. PubMed PMID: 3052928. (PDF).
Pozdrawiam
PcP pisze: Spójrz doWięcej mogę później opisać jak nie znajdziesz przy pomocy moich wskazówek drogi ku oświeceniu.
- Pearson SD, Ash KO, Urry FM. Mechanism of false-negative urine cannabinoid
immunoassay screens by VisineTM eyedrops. Clin Chem. 1989 Apr;35(4):636-8. PubMed
PMID: 2467764. (PDF),- Mikkelsen SL, Ash KO. Adulterants causing false negatives in illicit drug testing. Clin Chem. 1988 Nov;34(11):2333-6. PubMed PMID: 3052928. (PDF).
Test apteczny, to na pewno.
Niestety nie wiem który - albo AMFETAMINA STRIP albo jakiś na kilka, zależnie co akurat podejrzewa Rodzicielka.
Urocza dziewoja sprzedająca w jednym ze sklepów z dopalaczami powiedziała mi, że Speedo, Koko oraz Brown Sugar mogą dać w testach aptecznych wyniki jako metamfetamina i MDMA (któraś jedna substancja, niestety nie byłam w stanie zapamiętać...) i jako amfetamina (któraś druga).
Oczywiście na pewno nigdy nie wiadomo co w tym jest, ale prawdopodobnie spożyte w ciągu ostatnich 2 tygodni przeze mnie substancje:
MDPV
naphyron
4-mec
Od połowy lipca codziennie, przerwa 3dniowa ok 13września i znów powyższe substancje.
Zostałam postawiona przez okoliczności obiektywno-rodzicielskie postawiona przed przymusem zrobienia tego testu jutro... Bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedź, co w tej sytuacji jest zapewne zrozumiałe!
Mężczyzną mojego życia pozostaje mój kot.
Po thc 5 dni i byłem czysty(multitest).Gdybym pił piwko i jadł witaminę c,pił dużo wody,to podejrzewam,że byłbym czysty po 3(dla bezpieczeństwa 4)dniach.
A mefedron wychodzi jako amfetamina i metamf(3,5g w jedną noc,test rano).Bynajmniej na teście szpitalnym na mocz(tym za 100zł),więc podejrzewam,że na aptecznym amfa również wyjdzie.3 dni i wszystko schodzi.
2-ce w dużych ilościach nie wyszło po 3 dniach(szpitalny)
To są moje doświadczenia,nie wyssane z palca lub zaciągnięte z internetu.
O ile się nie mylę 4-mec i mpdv niestety wyjdzie.Nie jestem pewny i nie chcę Cię straszyć,ale lepiej weź mocz od kolegi;/.Jeśli nie mam racji,niech ktoś mnie poprawi.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
P.S.
Polecam 4-emc zamiast mec.Moim zdaniem zmiata nawet mmc.
Z mniej drastycznych,to dużo płynów (mineralka) i podobno płyn Detox (w aptece,bez recepty).
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.