Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3205 / 176 / 0
ze wszystkim prócz pente %-D
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / 3 / 0
Też tak mi się wydawało, Pente za bardzo "otrzeźwi" fazę. No dobra, do półfinału przechodzą:

3-MMC
eth-cat
etylon

Kogo zostawiamy w finale?
  • 1951 / 15 / 0
e-c. bo działa dorzucanie, a u reszty nie.
  • 397 / 3 / 0
Przy mmc nie działa dorzucanie? Nie próbowałem oralnie co prawda, ale skoro inną drogą administracji działa?
  • 3205 / 176 / 0
Na mnie działało dorzucanie. 250mg plus drugie tyle gdy poczułem że pierwsze osłabło.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / 3 / 0
No właśnie, na mnie etylon dorzucany (co prawda iv) też działał. Także nadal nie wiadomo z czym najlepiej. Może któryś z nich jest według was bardziej "imprezowy" i dlatego lepiej nada się na bibkę?
  • 3205 / 176 / 0
3MMC. etkat masz przy sobie i jeśli czujesz za mało powera to sypiesz krechę.

A, i poprawka do powyższego postu - nie gdy poczułem że pierwsze osłabło, wcześniej ;)
  • 397 / 3 / 0
Nie chcę nic mieć przy sobie, po prostu jebut a jak się skończy to najwyżej alko. Koniec z dorzutkami. Zresztą apb działa dość długo, wystarczająco na bibkę. Dobra w finale, jako kompan 5-APB pozostają:

1. etylon (bo mam przeczucie, że może być si)
2. 3-MMC (bo mam przeczucie, że może być bardzo si)

Ludzie wypowiedzcie się, bo trochę mało opinii.
  • 1951 / 15 / 0
no to zostań przy samym apb. bo jak druga substancja puści (a puści szybciej) to pozostanie po niej pustka
  • 3205 / 176 / 0
Forsuję jedna dawka 5-APB, po godzinie oral 3MMC, i po trzech godzinach od 5-APB kolejna dawka 3MMC oral. Inaczej tego się nie da rozłożyć. Zrób sobie bombki / opróżnij kapsułki po lekach, wrzuć tam 3MMC i to będzie easy dawkować na imprezie jeśli potrzebujesz by było to socjalnie akceptowalne / łatwe w użyciu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.