Miałem okazję spróbować 190 mg tego zw. chemicznego. Przed aplikacją (całość p.o.) zjadłem dość obfity posiłek, zaraz po przyjęciu pojawiła się zgaga, która trwała przez około 10-12 godzin. W pełni mocy zaczęło działać po około 2 godzinach wcześniej niewielki bodyload objawiający się roztrzęsieniem oraz uczuciem zimna i ciepła. Samopoczucie bardzo na plus, niesamowita przyjemność ze słuchania muzyki ale nie było tej przeszywającej, orgazmicznej euforii jakiej raz doświadczyłem po 190 mg 6 APB, nie wiem czego to wina, może dlatego że w przeciągu ostatniego tygodnia dwa razy spróbowałem MeOPP, a może dlatego, że sort przeżeniony . Spróbuję tego raz jeszcze po miesiącu zupełnej abstynencji od sub. psychoaktywnych, w tej samej ilości i zobaczymy co z tego będzie. Stan wysokiego samopoczucia trwał tak około 3-4 godzin, potem wszystko schodziło przez około 2 godziny, pod koniec niewielka pustka, przez chwilę niewielki dół ale dało się przeżyć i wreszcie gdzieś tak po 8-10 godzinach od przyjęcia stan emocjonalny wyrównał się do 0, który nijak się dało podnieść przez kolejne 15 godzin. Pełny sen po 10 godzinach od momentu przyjęcia środka był dla mnie niemożliwy ale pojawił się płytki sen, półsen trwający przez czas około 5 godzin. W tym czasie odczuwanie przez zmysły było jakby bardziej intensywne, dotyk o wiele przyjemniejszy, smak wyostrzony, trochę coś jak afterglow po tryptaminach. Źrenice rozszerzone przez jeszcze jakiś czas po 10 godzinach od przyjęcia.
Ale co mnie zaskoczyło: brak szczękościsku, brak uporczywej suchości w ustach, wręcz musiałem się zmuszać do picia wody, czyli to czego brak był dla mnie nie do pomyślenia przy braniu 6 APB.
I tu mam pytanie, ile polecacie zeżreć (sort od znanego i lubianego vendora), żeby było dość mocno, ale dało się funkcjonować na imprezie? Tak żeby odpowiadało powiedzmy 150-180mg 6tki. Myślę o jakiś 120mg.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
scalono - 02
Zjadłem ~150mg i powiem wam, że po tej jednej próbie jak na razie zdecydowanie wolę 6tkę. Oczywiście było miło, ale bez jakiejś większej euforii, czułem się w zasadzie tak dosyć trzeźwo. Musiałem się ratować dorzuceniem 200mg MDAI i 10mg 4-ho-meta, żeby coś porządnego z tego wykrzesać :-D Także jak dla mnie bez rewelacji, ale za to na niektórych moich znajomych podziałało lepiej niż 6tka.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Ładuje się ok 2 godzin, w tym że po pierwszej godzinie od zażycia coś się zaczyna dziać, bodyload nie był uciążliwy, lekkie mdłości i uczucie zimna. Euforia tylko na wejściu, później wyraźne poprawienie nastroju, występuje stymulacja która po pewnym czasie staje się uciążliwa (chce się coś robić, ale tak naprawdę nie wiadomo co), widoczne działanie psychodeliczne, pod względem psychicznym przypominało mi to średnie dawki niektórych tryptamin, są też niezbyt okazałe CEVy i OEVy. O spaniu można zapomnieć przez najbliższe 12h (ale to zapewne kwestia indywidualna). Lekko powiększone źrenice i nieprzyjemny szczękościsk. Zjazdu brak pomijając senność po nieprzespanej nocy.
1. 200 mg 6abp
2. 100mg 6abp + 50mg 6abp
Prosze o konstruktywne opinie. z gory dzieki
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.