Ile na pierwszy raz polecacie? Tolerancja praktycznie zerowa, z tryptamin jedynie amt i ho-met z rok temu.
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
grap32 pisze: czego można się spodziewać po pierwszym razie z 15mg doustnie?
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
Ja na pierwszy raz zarzuciłem 40mg oralnie, po niedługim czasie kolejne 40mg i dopiero poczułem jakiekolwiek efekty. Sorcik na pewno był dobry, ale może to wina mojego organizmu. Tak czy inaczej na Twoim miejscu nie spodziewałbym się wysokich lotów :-(
grap32 pisze:Nikt nie testował tej ilości?
Nauczcie się myśleć bo to nie boli.
Co ci po informacji, że ktoś zeżarł i było słabo jeśli kolegę może zmieść lub na odwrót? Jeśli nie miałeś kontaktu z 4-xx-xxx to poczytaj trochę i zastanów się ile mu tego dać, a jeśli miałeś to sam powinieneś dobrze wiedzieć czy jest sens czy go nie ma
Pokolenie debili, żal mi waszych rodziców
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.