Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 45 / 2 / 0
Z tego co wiem nocny trip ze słuchawkami sprawdzi się znakomicie :D
Noopept jest w tym wszystkim najśmieszniejszy
  • 96 / 1 / 0
Nadaje się to na imprezę? Da się na tym tańczyć?
Ile na pierwszy raz polecacie? Tolerancja praktycznie zerowa, z tryptamin jedynie amt i ho-met z rok temu.
  • 642 / 18 / 7
Na imprezę nie polecam. Faza jest introwertyczna i występuje lęk przed ludźmi co jest normalne w przypadku 4-podstawnikowych tryptamin. A na pierwszy raz celuj w dawki od 15 do 30 mg. Zależy ile ważysz.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 577 / 127 / 0
Tryptaminy 4- rozleniwiają fizycznie (możesz nie mieć ochoty na taniec). Poza tym 4-HO-DET jak dla mnie z tych tryptamin daje największy mindfuck, więc możesz mieć problemy z porozumieniem się, z kimkolwiek. :D
  • 357 / 2 / 0
Krótka piłka: czego można się spodziewać po pierwszym razie z 15mg doustnie? Czy to po prostu strata materiału?
I was made for lovin' you baby
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
  • 2362 / 29 / 0
grap32 pisze:
czego można się spodziewać po pierwszym razie z 15mg doustnie?
chuj wie
BS
  • 357 / 2 / 0
Nikt nie testował tej ilości?
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
  • 180 / / 0
@grap32
Ja na pierwszy raz zarzuciłem 40mg oralnie, po niedługim czasie kolejne 40mg i dopiero poczułem jakiekolwiek efekty. Sorcik na pewno był dobry, ale może to wina mojego organizmu. Tak czy inaczej na Twoim miejscu nie spodziewałbym się wysokich lotów :-(
  • 357 / 2 / 0
Ale cos w ogóle czuć? Bo chciałbym małym kosztem wprowadzić kolegę w psajko i się właśnie zastanawiam, czy wybrać 15 hodeta, a może 20 hometa/4acodmt.
  • 2362 / 29 / 0
grap32 pisze:
Nikt nie testował tej ilości?
A kurwa ile można pisać o dawkowaniu tych 4-ro podstawionych tryptamin?
Nauczcie się myśleć bo to nie boli.
Co ci po informacji, że ktoś zeżarł i było słabo jeśli kolegę może zmieść lub na odwrót? Jeśli nie miałeś kontaktu z 4-xx-xxx to poczytaj trochę i zastanów się ile mu tego dać, a jeśli miałeś to sam powinieneś dobrze wiedzieć czy jest sens czy go nie ma

Pokolenie debili, żal mi waszych rodziców
BS
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.