Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 312 / 1 / 0
...lub dwa razy, ewentualnie tysiąc ;-)
  • 3205 / 176 / 0
Próbowałem tylko raz. A niesamowicie mnie ciągnie, żeby to powtórzyć.

Więc lepiej nie. Pewnie kiedyś ta chcąca część odezwie się za kilka lat ;-)
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2013 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 471 / 2 / 0
Nie wiem jak wam ale mi prawie po kazdym specyfiku tego typu laga stoi bez zarzutu, i dluzej mozna.... prawie jak afrodyzjak, gorzej jak po 10 minutach masz cisnienie na wiecej a tu prace glebinowe w toku :gun: :gun:
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2013 przez novumdragum, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 115 / 1 / 0
Najlepsze w tej dziedzinie jest 3MMC. Aż momentami nie wiem do czego bardziej mnie ciągnie, do sexu po nim czy do stanu euforii po dobrze wkomponowanej w siebie dawce która sama w sobie jest jak orgazm :moody: ??
Żeby moja żona wiedziała co to zjeba po wcinaniu sprzętu przez 5 dni to by zamknęła swoją buźkę raz na zawsze. Temat chandry minąłby bezpowrotnie...
  • 471 / 2 / 0
surinamczyk pisze:
Najlepsze w tej dziedzinie jest 3MMC. Aż momentami nie wiem do czego bardziej mnie ciągnie, do sexu po nim czy do stanu euforii po dobrze wkomponowanej w siebie dawce która sama w sobie jest jak orgazm :moody: ??
Same myśli potrafią postawić lage w gotowości na 3mmc.. jak sie porownuje to do mefa, bo nigdy nie probowalem, w tym wzgledzie?

Btw, sercowcom radze uwazac. Kolezka po miksie 150mg neba i 200mg 3mmc dochodząc mało nie wykorkował.... :D
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2013 przez novumdragum, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1205 / 10 / 0
mef to była jakość sama w sobie, 3mmc jest jego marną namiastką...
  • 1854 / 217 / 37
mef to jest jakość sama w sobie. Namiętny, dziki i drapieżny seks bez zahamowań. Sarenki to lubią %-D
  • 130 / / 0
Taki jest mefisto , gdybym miał dostęp do czegoś wartego uwagi to bym powtórzył to hardkorowe jebanko na mefie %^) problemu nigdy ze staniem nie było ale to jest też kwestia dobrej partnerki.

na 3mmc jest dużo słabiej , ahhh te wspomnienia które skradł mi mefedron

Pozdrawiam wszystkich którzy przekonali się co to znaczy ostre jebanko na mefie :)
  • 488 / 60 / 0
Nie ma lepszego sexu niż po dobrej amfie ;) I dla partnerki też oczywiście kreseczka i jest ogień straszny :D
  • 1854 / 217 / 37
Po amfie bez benzo albo masakrycznych ilościach alko nie zaśniesz, a po 4-MMC/3-MMC idziesz spać jak faza schodzi. Ewentualnie mj lub browar i jest si. Nie wszyscy lubią gonitwę myśli w łóżku po wszystkim...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.