Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Więc lepiej nie. Pewnie kiedyś ta chcąca część odezwie się za kilka lat ;-)
surinamczyk pisze:Najlepsze w tej dziedzinie jest 3MMC. Aż momentami nie wiem do czego bardziej mnie ciągnie, do sexu po nim czy do stanu euforii po dobrze wkomponowanej w siebie dawce która sama w sobie jest jak orgazm :moody: ??
Btw, sercowcom radze uwazac. Kolezka po miksie 150mg neba i 200mg 3mmc dochodząc mało nie wykorkował.... :D
na 3mmc jest dużo słabiej , ahhh te wspomnienia które skradł mi mefedron
Pozdrawiam wszystkich którzy przekonali się co to znaczy ostre jebanko na mefie :)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.