Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
50mg pFPP, 1,5h później 250mg brefedronu p.o. i 15min później 100mg bufedronu sniffem i do tego 2 syte bonga.
pFPP podbiło trochę euforię. buf podbił przyspieszenie, którego trochę brakuje w brefedronie. trawa rozluźniła i zrobiła taki sobie czillałcik. Najprzyjemniejsze działanie jakieś 2,5h od pFPP i trzymało z 1,5h. Potem jeszcze z godzinę fajnie i puściło. Dużo lepiej niż sam brefedron, ale i tak bez szału. Z braku laku mógłbym takie combo zrobić na imprezę, tyle że dołożyłbym jeszcze brefedronu i bufedronu po jakimś czasie. Większego zjazdu brak- trochę pogorszone samopoczucie, ale to załatwiłem 1,5mg fenazepamu i bluntem.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 248 / 3 / 0
250mg MeOPP, po 20 minutach 250mg brefedronu, oba ładowane w bombkach. Peak po około 40 minutach, podniesione samopoczucie, o euforii mówić nie można (w mojej opini euforaia jest wtedy gdy leje pod siebie ze szczęścia), gadka bardzo nakręcona i uczucie ciężkiej klaty (coś jak po opio). Efekty utrzymywały się jakieś 2-3h. Początkowo powstrzymałem się od picia browarów, aby nie stłumić efektu. Oczy rozjebane jeszcze po 8 godzinach gdy poszedłem spać bezproblemowo. Zjazdu brak (nie wrażliwy jestem na zejścia). Genralnie substancja dla mnie nie warta uwagi, biorąc pod uwagę, że nie jest przebadana i nie wiadomo jak z jej toksycznością. Poleci jeszcze 250mg snortem, ale nie nastawiam się na fajerwerki. Aha bref był w postaci białego drobniuteńkiego kryształu, ktoś mówił o różowym kolorze, inni o białym, ktoś ma pewne informacje?
  • 3449 / 121 / 8
Skoro występuje brefedron w białym kolorze i działa, to znaczy że różowy czy brązowy był zanieczyszczony: gdyby było odwrotnie, to znaczy brefedron byłby różowy, a zanieczyszczenia białe, to nie sprzedawanoby białego brefedronu.
  • 2334 / 9 / 0
Ja miałem lekko żółty. Czyli jak widać zanieczyszczenia we wszystkich kolorach tęczy.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 55 / 1 / 0
Kolor zolty to naturalny efekt higroskopijnosci.
  • 3449 / 121 / 8
Owszem, ale nie tylko ;)
  • 347 / 6 / 0
Czepiacie się, że tak powiem. Ja od pierwszych sortów znam brefedron w postaci "lekko beżowego" proszku. Zgadza się - nos zamiera praktycznie (i minimum) na pół godziny po pierwszym sniffie. Fajerwerków nie ma, ale trzeba brać pod uwagę aktualną sytuację w kraju. Jak dla mnie brefedron jest teraz nielicznym, który wykazuje jakieś dodatkowe działanie poza czystą stymulacją, wcześniej był nim metedron, który był znacznie bardziej aktywny.

Warto popróbować miksów brefedronu z MeOPP i a-PPP, myślę, że może miło zaskoczyć.
  • 3449 / 121 / 8
Czego się czepiamy? Że wciska się ćpunom źle oczyszczone RC, bo te reakcje robią ludzie, którzy z chemią (a już na pewno etyką chemiczną) niewiele mają wspólnego? I wolą końcowy produkt zostawić jak jest wraz z produktami ubocznymi, żeby zysk był większy a pracy mniej?

Gdyby te substancje naprawdę służyły jako materiał laboratoryjny, to z substancji o takiej czystości, jaką da się dostać w polskich sklepach, badania byłyby zajebiście wiarygodne.
Od razu mówię że nie znam badań czystości tych substancji, ale skoro jest co najmniej kilka występujących kolorów i najprzeróżniejsze zapachy, to stopień zanieczyszczenia dużo za duży.
  • 347 / 6 / 0
I tak bym wolał, żeby w tej kwestii wypowiedział się ktoś znający chemię albo mający styczność z syntezą brefedronu. Bez obrazy, ale i tak już za dużo powstało niejasności odnośnie tej substancji.
  • 2428 / 90 / 0
Akurat tutaj Czesław ma racje . Nie wszyscy w nos to pakują czy doustnie , niektórzy walą to po kablach i co wtedy ? :huh: No właśnie :moody:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.