Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Bo jakiegos stima brakowało ;-)
  • 1951 / 15 / 0
czy beta ketony dobrze mieszają się z methiopropaminą? Bo nie chcę ryzykować
  • 180 / 1 / 0
co myslicie o mixach

ETYLO + MPPP
APVP + MPPP

etylo i mppp fajnie dzialalo, ale troche elektrycznie bylo potem i rozklekocony czlowiek byl

ktos testowal obydwa mixy i moze podac roznice? pzdr

tu ma być. - surv
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
Masz na myśli mppp czyli pochodną fentanylu czy pmppp czyli keton? jeśli to drugie, to pisz poprawnie. ok?

Miks pierwszy dobry, synergiczny. A drugi imo bezsensowny. To jak mieszanie bufa i pentedronu. Czyli to samo.
  • 54 / / 0
Jakieś pomysły na przedłużenie euforii po brefedronie? Kombinowałem z pentedronem w małym krysztale i bufedronem (brefedron oral, drugi składni jako sniff) z tym, że wtedy raczej dość nieudolnie dobierałem proporcje. Idę w dobrym kierunku? Myślałem nad 250 mg 4-BMC i 70-100 któregoś z powyższych, ale domyślam się że macie lepsze pomysły, bo stymulacja nie jest konieczna, zależy mi raczej na przedłużeniu euforycznego działania 4-BMC.
  • 6172 / 434 / 12
@zPc: Dodaj do brefedronu 150-250mg MeOPP, i/lub 150-250mg MDAI.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 54 / / 0
OK, znalazłem u dostawcy MDAI. Którąś z nich bardziej polecasz, bo nie wiem czy szukać dalej wspomnianej piperazynki? i takie ilości dodawać do... grama, czy to dawkowanie do działki, które u mnie wynosiłoby stosunek 1 4-BMC do wspomagacza?

Widzę, że to MDAI ma dość podobny profil działania, ale czytam tu u nas, że niektórzy po "ćwiartce" już mieli niezłą pizdę, stąd to dopytywanie o dokładne proporcje. Better safe than sorry, nie?
  • 6172 / 434 / 12
zPc pisze:
OK, znalazłem u dostawcy MDAI. Którąś z nich bardziej polecasz, bo nie wiem czy szukać dalej wspomnianej piperazynki?
MeOPP wydajniej przedłuża euforię serotoninową, MDAI wydajniej ją wzmacnia.
zPc pisze:
i takie ilości dodawać do... grama, czy to dawkowanie do działki, które u mnie wynosiłoby stosunek 1 4-BMC do wspomagacza?
Do jednorazowej dawki brefedronu należy dodać rzeczone ilości "wspomagaczy".
zPc pisze:
Widzę, że to MDAI ma dość podobny profil działania, ale czytam tu u nas, że niektórzy po "ćwiartce" już mieli niezłą pizdę, stąd to dopytywanie o dokładne proporcje. Better safe than sorry, nie?
Owszem. Polecam zatem zredukowanie nieco dawek 4-BMC i MDAI w miksie, do 150-200mg każdego z osobna.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 180 / 1 / 0
znajomy mixowal aPVP pmppp i etylo pmppp

twierdzi, ze duzo lepiej dzialal mix 1 czyli apvp i pmppp

czy to mozliwe? czy blefuje?
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 1 / 0
witam, co powiecie na mix

3g PMPPP + 1g aPVP + 1g Etylofenidat?

bedzie to mialo rece i nogi? pmppp z etylo testowalem, bylo ok
znajomy mowil, ze aPVP fajnie sie komponuje z Etylo, stad pomysl

Pisz posty we właściwych wątkach. Następnym razem będzie warn. - surveilled
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.