- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Biorę 30mg Abilify rano
Od wczoraj fetuje sie od godz. 21. Nie spalem cala noc. Wzialem dzis wenafleksyne o 12.30.
Planuje przyjebac porzadna kreche fety, isc do dominy, wziąć buha jarania i dojebac poppersem na chetke do seksu. Czy dobrze mnie pojebie?
Mam przeciw lekowe pastylki jakby mnie wyjebalo jakos statsznie.
Ktos cos?
Podsumowując feta to ścierwo ale na nią też można znaleźć "złoty środek " , nie mówie tu o użytku codziennym a raczej raz dwa w tyg ( u mnie zazwyczaj to piątek - niedziela , mam czas żeby ogarnać na spokojnie resztę zadań z tygodnia bez napinki ) :-D sory że takie długie jakoś wspomnienia mnie poniosły chciałam to jak najlepiej przekazać.
Ja również jestem z tych co lubią po pasku złapać chmure. Faktycznie wchodzi na 2 minuty ale podbija prądnik. Można poczuć jak fazy walczą o dominacje :D
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.