SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Xavi pisze: A łączenie fluoksetyny i sertaliny może być bezpieczne?
Ja tam bym nie mieszała.
Ale jeśli pan doktór albo pani doktorowa ;) stwierdzi, że są ku temu podstawy to...
ooo pisze: a moze podniesc dawke sertraliny zamiast tak kombinowac ...
Bo można być przyjemnie zaskoczoną/ym gdy w końcu zacznie działać.
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
Od miesiąca brałam Mianserynę, ale ostatnio sama ją odstawiłam, bo czułam się gorzej i w dodatku na zajęcia nie udawało mi się wstać. Mirtazapina czy może coś jeszcze innego?
Może lepiej coś spidującego, zamiast depresyjnego?
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata