Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
luminal_100
  • / / 0
Re: Zaldiar
Nieprzeczytany post autor: luminal_100 »
Mowisz że Jestes uczulony na salicylany i diclofenak i już przeciwbolowych leków jest bardzo mało do wyboru przez lekarza wtedy Mowisz że to czy tamto dobrze dziala i na 95%masz to co chciales
  • 364 / 3 / 0
A to sie powołujesz wtedy na jakieś badania, papiery etc?
Czy po prostu - jesteś wróżką i wiesz, bo tak jest?

W sumie tak ogólnie, to ja faktycznie źle się czuje po syfie typu : parasyf i jemu podobne.
Pisze tu też coś o krwawieniach, a ja to miewałem po kilkudniowym stosowaniu NLPZ
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
luminal_100
  • / / 0
jakie papiery do czego Mowisz że masz kłopoty z oddychaniem i puchniesz po tych lekach i uwierz mi nikt o nic nie będzie się pytał poprostu wypisze ci to co będziesz chcial sprawdzone i na 10lekarzy tylko 1 nie wypisał mi t bo mowil ze to narkotyk i to była baba.trzeba mieć gatke poprostu bo na piękne oczy nie dostaniesz za huja
  • 3309 / 21 / 0
No tak, to stosunkowo częste uczulenie, więc nic w tym dziwnego.
sqrt(666)
luminal_100
  • / / 0
A 2sprawa to żaden lekarz nie poda ci tych leków i będzie patrzyl czy przestajesz oddychać żeby się przekonać czy Mowisz prawdę
  • 364 / 3 / 0
Yhm, no wiesz puchnąć nigdy nie puchłem raczej, no ale... od teraz "zacznę" %-D
Dzięki za wyjaśnienie. Myslałem, że w związku z tym uczuleniem, objawy sa jakieś bardziej ukryte i tylko jakieś badania, że np. ktoś źle się czuje to go tam kierują.
Uwaga! Użytkownik mlodymechanik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Przyjeb dużą ilość kody. Spuchniesz jak skurwysyn, i wtedy do lekarza "Panie, diklofenac ten Pana zjadłem, chyba coś nie tak jest..."
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
luminal_100
  • / / 0
ja zawsze mówię że plecy mnie bolą nad dupą heh i mówię że noax pomaga ostatnio Bylem u 2lekarzy jeden dał 30x100mg a 2 dał 30x200mg i trwalo to po 5minut u każdego
  • 364 / 3 / 0
Ale jakich to lekarzy preferujesz w takich sprawach ? Moje doświadczenie mówi mi, że u rodzinnych raczej ciężko dostać.

Ale z tymi nazwami to sam zauważyłem, że :
-Nigdy nie wymawiaj słowa Tramal - lepiej już brzmi Poltram
-Najlepiej wybieraj taką nazwę handlową leku, aby nie kojarzyła się z Tramalem

No.. najlepiej wypada Noax
luminal_100
  • / / 0
Wlasnie o to chodzi nie tramal tylko noax bo zle sie kojarzy tramal lekarza ja chodzę do rodzinnych tylko ja Mam taka sytuację że należę do przychodni na podkarpaciu a w kielcach mogę Isc do danej przychodni tylko raz w miesiacu na jednorazowa wizytę no i na pogotowie mogę chodzic kiedy chce Bylem 2razy i bez gadania wypisali co chciałem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.