- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
komandos444 pisze:Pill ma na myśli inicjację.
Każdy nowy użytkownik powinien przyjąć mix co najmniej 4 nielegalnych substancji psychoaktywnych pod okiem któregoś z bardziej doświadczonych użytkowników.
Najebany byłem więc nie grymasiłem.Wracając w nawałnicy znosiło mnie na boki,film się urwał i prawdopodobnie zaliczyłem około 2 gleb.O 4 nad ranem w samych gaciach szedłem na klatkę schodową zrzygać,bo nie chciałem budzić rodziców a żołądek nie wytrzymał.Wchodząc do domu w samych gaciach ,mega najebany i niezawiązanych glanach na nogach o 4 nad ranem spotkałem moją matkę w przedpokoju.Mina bezcenna.: D Dzisiaj cały dzień mega kaca i rzyganie,nawet wodą którą piłem na kaca.Podtrzymuję swoje zdanie i uważam,że miks jest zjebany.Są lepsze napewno. : P
versicolor pisze:Bo zacząłeś od dupy strony. Najpierw jaraj, pić zaczynaj godzinkę, dwie po paleniu. Nigdy odwrotnie ;d
versicolor pisze:Bo zacząłeś od dupy strony. Najpierw jaraj, pić zaczynaj godzinkę, dwie po paleniu. Nigdy odwrotnie ;d
Ogólnie to rzadko paliłem nie pijąc do tego, dla mnie ganja + alko to jedność, idealnie się komponuje, codziennie pije ze 3 piwka i do tego jaranko.
Jedynym alko + zioło jakiego nie lubię to zajaranie bo wypiciu dużej ilości wódki. Gdy obale sam powiedzmy 0,5 l i walne wiadro to mam w bani kosmos, zupełny zgon. Ale jak jaram podczas picia wódki to jest ok czyli np 3 kielonki i buszek, 3 kielonki i buszek to wtedy nie zgonuje.
C.R.E.A.M.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.