Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1683 / 126 / 0
mozarin escitalopram oslabia dzialanie kodeiny? wpadlo mi pare tabsow i chcialem przetestowac
  • 12759 / 2466 / 0
^
Może osłabiać - kwestia osobnicza.
  • 60 / 4 / 0
W moim przypadku esci bardzo mocno osłabiało kodę.
Uwaga! Użytkownik genezyp_kapen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
[mention]genezyp_kapen[/mention] to chyba odpuszcze, poza tym ssri trzeba brac z kilka-kiklanascie dni pod rzad zeby czuc jakies efekty, nie podziala na mnie juz po pierwszym razie nie?
  • 1916 / 335 / 2
02 listopada 2018pomasujplecki pisze:
Gdybym się cofnął w czasie to ten stracony hajs wolałbym rozpierdolić na hazard :old:
Hazard, taki czysty hazard - nie zakłady bukmacherskie, poker (bo w zakładach i w pokerze nie liczy się wyłącznie fart) tylko maszyny, ruletka, to jest jeden z najgorszych nałogów jakie istnieją, niektórzy stracili przez emocje prawie cały dorobek życia przez jedną noc a później samobój. Jest to straszny nałog, naprawdę, co innego mieć jakiś mały budżet typu 100 zł i z kolegami iść do kasyna, a co innego jak grasz jako uzależniony gdzie wygrane moga dać wiatr w żagle - co konczy się potem bardzo źle. Z kasynem nie wygrasz, rachunek prawdopodobieństwa zawsze jest po jego stronie, owszem są odchyły na plus w stronę gracza, ale tutaj wchodzi element psychiki - skoro ktoś coś wygrał, to nagle czuje że może wygrać więcej, więc gra dalej - co oczywiście wg. rachunku prawdopodobieństwa musi skończyć się bankrutem. Szczęśliwi Ci, którzy wiedzieli kiedy odejść od stołu mówiąc pass i zarobili.
02 listopada 2018Kosmaa pisze:
Czy tolerancja może wzrosnąć jakoś drastycznie biorąc co tydzień?(dokładnie co tydzień)
Nie powinna, trzymaj się stałej dawki i będzie ok. No i częstotliwości brania też nie zwiększaj ;)
03 listopada 2018aladinsane pisze:
Tak a propos straconego hajsu. Zastanawiałam się ostatnio, ile razem ja mogłam wypieprzyć tej kasy na ćpanie przez te wszystkie lata. Przeliczyłam wszystko na oko, po oszacowaniu miesięcznych wydatków itp. i wyszło mi ok. 25 000 zł, a i tak raz było więcej, raz mniej. :blush:
Kurde, niektórym to by się w głowie nie mieściło.
Ja tak luźno sobie liczyłem i jest to suma rzędu ~75,000 zł przez kilka lat, na same opio.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1055 / 153 / 0
Ja bym wolał nie liczyć, ale przez te wiele lat, kiedy paliłem tylko marihuanę, piwo, fajki, to byłoby bardzo wiele dziesiątków tysięcy. Nałogi są zgubą dla ciała, duszy i portfela. Tak samo jak ze substancjami psychoaktywnymi może być z jedzeniem czy choćby z uzależnieniem od seksu: zguba jest w nieumiarkowaniu.
  • 12759 / 2466 / 0
03 listopada 2018Drevolt pisze:
[mention]genezyp_kapen[/mention] to chyba odpuszcze, poza tym ssri trzeba brac z kilka-kiklanascie dni pod rzad zeby czuc jakies efekty, nie podziala na mnie juz po pierwszym razie nie?
Ja brałem wprawdzie citalopram (taka wcześniejsza wersja Escitalopramu) i na mnie działał już po pierwszej dawce. Wziąłem wieczorem i rano obudziłem się innym człowiekiem. Przez kilka tygodni (szczególnie w pierwszym) czułem się jak na małych dawkach MDMA. Co organizm, to inna reakcja.
  • 60 / 4 / 0
Ja brałem escitalopramu 10 mg przez miesiąc. Działanie czuć zacząłem jakoś po 2 tygodniach. Za to musiałem zapomnieć o euforii po wzięciu kody, w ogóle faza była taka pusta, płaska, no praktycznie 0 działania, tak jakby się wypiło jakąś melisę albo człowiek byłby mega zmęczony.
Uwaga! Użytkownik genezyp_kapen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / 6 / 0
kodeina jest nieprzewidywalna... Czasem po 300mg nic nie czuję a za innym razem 240mg otula mnie ciepłym kocykiem i wysyła do świata noddów xD

Ktoś mixował z was kode z flualalpra lub klonazolamem? Myślę nad 0,5mg+240mg / 0,25mg+300mg
Pozdrawiam,
mj
  • 600 / 109 / 0
Myślicie że zjedzenie grejfruta wzmocni faze ? A jeśli tak to w jakim odstępie czasowym przyjąć kode ?
Licze że wzmocni bo tolerka kurwą jest.
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Zablokowany
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.