Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
@sclero2014 a to fakt, myślałem że o inną profilaktykę chodzi. Tak, aspiryna działa, na pewno warto się też dobrze dowadniać, samym piciem wody można dużo zdziałać. Ogólnie dużo strachu jest o HCT ale jeśli nie przekracza tam powiedzmy 56-57% to jest jeszcze git i nie ma się co bać. Żeby sobie zrobić krzywdę trzeba mieć z 60-63% czerwonych.

Jeszcze jedną profilaktykę mogę polecić, mianowicie grejpfrut - tak z 1/2 dziennie styka, redukuje hematokryty . Ja jadłem 2-3 grejpfruty na tydzień, żeby je zbić do poziomu a którym będę mógł oddać krew. Z poziomu 53% zszedłem do 48% bodajże, tak więc działa, bodajże substancją aktywną jest naringina ale nie dam sobie glowy uciąć bo nie pamiętam
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5108 / 886 / 0
L arginina . Zwiększa stężenie tlenku azotu ,.zmniejsza lepkość krwi .
Arbuz ma podobne właściwości .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 17 / 1 / 0
06 marca 2023Krzysiu86Dr pisze:
Witam
Sterydy.. kiedyś to mój ulubiony temat był przez jakieś 6 lat.. do czasu.
Najpierw opiszę w skrócie moje doświadczenia co brałem i jak długo, jakie skutki uboczne itd. Technikum.. siłownia w szkole.. Miałem16 lat kiedy zaczynałem przygodę z siłownią i od razu sterydy. Mój wzrost 190 cm, waga początkowa 62 kg. Wszyscy się ze mnie śmiali w szkole i mi dokuczali, bo chudy, przelękniony z depresją. Miałem dosyć takiego życia. Dostałem od kolegi mietka polskiego oraz teścia prolongata. Zacząłem rosnąć, coś wspaniałego, każdy trening na siłowni przynosił efekty, po każdym wizyta przed lustrem i uśmiech na twarzy. Kolejny cykl przez przerwy, Susta i teść prolongat i 100 mety pl. Po 2 latach ważyłem prawie 90 kg. Ci, którzy mi dokuczali w szkole zaczęli mieć do mnie większy szacunek, psychika mi się zmieniła, stałem się bardziej otwarty, pojawiała się również złość, agresja momentami, nabrałem pewności siebie. Kolejny cykl bez przerwy : susta, deka, enan. Po ukończeniu technikum ważyłem 106 kg, maksymalna waga 118 kg. Obecnie próbuję zrzucić wagę ale jest ciężko, na siłownie nie mam ochoty chodzić, szybko się męczę, depresja, lęk itd. Skutki uboczne jakie obecnie u mnie występują (nie mam pewności że sterydy się przyczyniły do tego w 100%) : Otyłość, nadciśnienie, przerost lewej komory serca, wątroba marskość, nowotwór nerki, polipy, kamienie, guz, depresja i lęki, blizny po trądziku na twarzy oraz plecach, rozstępy na całym ciele. Sterydy zajebiście uzależniają. Nie biorę jakiś czas już nic ale bywało tak że brałem teścia mete i wcale nie ćwiczyłem bo mi się nie chciało ale brać musiałem, kłuć dupe i barki, barki mam sito, jak brałem szczepionkę jakiś czas temu to pielęgniarka nie mogła się igłą przebić w mój bark, zrosty, blizny po prostu. Psychika szwankuje. Często myślę o sterydach aby coś zarzucić, najlepiej soki bo wątroby to mi już szkoda a na dupie jeszcze wolne miejsca na strzały mi się znalazło :) Po sterydach jak je próbowałem odstawić to zarzucałem też alkohol, mj, ścierwo, często piłem alko na cyklach sterydowych. Psychika siada po tym i tyle.
Mój kolega (trener), jest skurwiel ogromny tzn. ćwiczy od 12 lat i od 12 lat bierze cały czas sterydy. Od 4 lat bierze praktycznie bez przerwy trena, propa i enana. Trzeba przyznać że wygląda zajebiście, ALE ma tak psychikę zoraną, wybuchy częste złości, gniewu wobec nawet najbliższej rodziny, ciągle ma wrażenie że każdy jest przeciwko niemu, że każdy mu źle życzy, w każdym widzi wroga, a ON tylko jest najpiękniejszy i najważniejszy na świecie, zrobił się z niego taki "narcyz". Często śpi w dzień, w nocy nie może. Nie bierze żadnych używek, nie pije nigdy alko, Tylko i wyłącznie sterydy od 12 lat regularnie. To jest mój kolega ale zanim coś powiem do niego, muszę się zastanowić czy jego to nie urazi, taki zrobił się delikatny na słowa, wrażliwy, nerwowy, czasami pojebany wręcz i Nigdy nie jestem w stanie mu przetłumaczyć czegokolwiek, On zawsze musi mieć rację. Nie bierzcie sterydów. Wielu siedzi w więzieniu po nich. Czasami wystarczy "nieodpowiednie słowo" i kolega się odpala natychmiastowo, krótki ląd i bum.
Pozdrawiam
Dzieki temu postowi wiem ze w najblizszym czasie jedyne cykle jakie bede robic to kreatynowe. Dzieki
  • 4 / 1 / 0
26 lipca 2023Krzysiu86Dr pisze:
@ColumnaVertebralis1
Nie wiem jak z innymi sterydami wygląda bieganie, ale wiem jak po teściu i mecie biegaliśmy w szkole na w-f po lesie, kolega prawie zszedł na serce, spadło mu kilka kg jednego dnia, serce chciało wyskoczyć, totalne zmęczenie również ja czułem. Kolega co trenuje kickboxing również mówi że bardzo szybko się męczy, bierze koks od dawna, nie ma nadwagi a mimo wszystko serce nie pozwala na dłuższy trening, bardzo szybko łapie zadyszkę.
Ten kolega od kickboxingu to orientujesz się może jakie dawki tam lecą? Interesuję mnie to bo jednak w sportach walki doping jest wszechobecny(testosteron, nawet nandrolon),to chyba muszą być z tego jakieś benefity? To czasem nie jest tak że dopiero po przekroczeniu pewnej dawki zaczyna przytykac i pompować?
  • 5108 / 886 / 0
Ta baba chłop z kanału "kobieta na bombie " też mówiła że wszystko można wyregulować na testosteronie a najgorzej jest właśnie z wpływem szkodliwym na układ naczyniowo -sercowy
Widocznie to daje benefity na krótką metę.
Często słychać że kulturysta czy zawodnik wrestlingu nie żyje .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1891 / 425 / 4
26 lipca 2023sclero2014 pisze:
@Limitbreaker podobno niektórzy biorą acard itp by krew nie była jak budyń
...aspirynę
DXM
  • 58 / 6 / 0
Widzę,że dalej mit jakoby aspiryna(acard itp)"rozrzedzała krew" jest powielany,to tylko zmniejsza agregacje płytek krwi,nie zmniejsza to parametrów czerwonokrwinkowych,krew nadal jest gęsta tylko ma zmniejszoną zdolność do zlepiania się płytek krwi.
  • 3455 / 555 / 2
Tak ale kwas ten osłabia mięśnie. Lepszy wybór coś na zbicie ciśnienia plus kapsułka na zbicie pulsu np. bisoprolol
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1891 / 425 / 4
21 września 2023SilverSky7 pisze:
Widzę,że dalej mit jakoby aspiryna(acard itp)"rozrzedzała krew" jest powielany,to tylko zmniejsza agregacje płytek krwi,nie zmniejsza to parametrów czerwonokrwinkowych,krew nadal jest gęsta tylko ma zmniejszoną zdolność do zlepiania się płytek krwi.
To nie mit, tylko aspiryna przy niektórych "sterydach" jest jak "panaceum" na to, by nie powstawały zatory żylne, innej sugestii w tej kwestii nie miałem.
Wiele sterydów zwiększa produkcję czerwonych krwinek, stąd u wielu osób "może" pojawić się owy problem z ... zakrzepami.
Lek "Acard" w swoim składzie zawiera kwas acetylosalicylowy czyli ... Aspirynę ... Aspiryna jest po prostu tańsza, stad sugestia
... ( wielu nieogarniętych osób, stosujących sterydy zielonego pojęcia nie ma że aspiryna i acard to to samo ... kwestia dawki

jak czytamy z ulotki "Acard"
"lek na zatory i zakrzepy w naczyniach krwionośnych"

pozdrawiam.
DXM
  • 4 / / 0
Czy brał ktoś z was turanabol solo dawka 10mg i wrzucał do tego stimy? Na ile to bezpieczne a na ile nie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.