Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1293 / 20 / 0
mój pierwszy raz już za mną (OKOŁO 10-11mg myślę) , dziś zostałem sam w domu i włąśnie poszło jakieś 3-5mg to ci powiem jak taka dawka działa za jakiś czas ;D polecam, tylko zmeczenie organizmu daje popalić jak cholera....
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
Decodin pisze:
W końcu lepiej przez cały dzień czuć się niedoćpanym, niż wpaść w kilkunastogodzinne tunele i pętle- pozdro dla kumatych :cool:
chyba nie
BS
  • 158 / 6 / 0
No cholernie się męczy człowiek jak to zejdzie. Gdy bierze się 1 raz to może działać myląco. Ja bralem 15,5 na pierwszy. Za drugim razem bralem 12 i mnie mocniej kopnęło. Ostatnio brałem około 8 mg i kopneło mnie prawie tak mocno jak przy 12. Co ciekawe przy pierwszym razie nie miałem zjazdu
  • 51 / / 0
Ja po tym zjazdu prawie w ogóle nie uświadczyłem, przyjmując oralnie działanie jest naprawdę bardzo subtelne i dłuugie, 2cp przestaje działać nie nagle tylko przez dość długi okres czasu. Przynajmniej u mnie tak było.
PS: na 5mg jest trip, ale słabiutki. Ledwo co są jakieś wizuale:) Co innego jakbyś spróbował 5mg nosem, ostatnio brałem 8 sniffem i kopło mnie mniej więcej tak jak po 12,5 oralnie :D
  • 1293 / 20 / 0
jak dla mnie: wolno wchodzi, długo wchodzi, dlugo schodzi, dziś do 6 rano nie spałem a wziąłem jakieś 8-11mg koło 21. Strasznie mnie męczy i nie moge zasnać i ogolnie spie po 2-3h i budze sie zalany potem i zasypiam nastepnego dnia.
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 1 / 0
Pozostaję przy 5ciu, na początku wolę wyczuć substancję <elo> <siema>
Mam jeszcze takie jedno pytanie. Słyszałem, że to dość lajtowy psychodelik. To prawda? Dla porównania: k-hole po DMT to przeciwieństwo lajtowego psychodelika.
post skreptum
Jak byście porównali działanie 2cp do 4-AcO-DMT?
  • 2334 / 9 / 0
2C-P jak wiadomo dziala duzo dluzej, duzo bardziej siada na organizm, ma tragiczny (w zestawieniu z 4-AcO-DMT) bodyload i jak niektorzy twierdza zjazd. Po 2C-P w normalnych dawkach (10-15mg) wystepuje w miare ogarnialny stan, w ktorym to mimo zalewajacych wizuali (u mnie srednio ladnych) i poczucia dziwnosci mozna prowadzic rozmowy, chodzic i wykonywac wiekszosc codziennych czynnosci (ofc. w ramach rozsadku- nie zalaca sie brac do szkoly, pracy itp, ale na miasto da rade wyjsc). Pewna przewage u mnie, nad wczejsniej wspomniana tryptamina ma pod katem muzyki i w sumie tylko pod tym jednym.
Tak to mniej, wiecej wyglada u mnie. U Ciebie moze byc calkiem inaczej :-).
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 20 / 1 / 0
Dzięki za odpowiedź. Spytam jeszcze o dwie rzeczy:
1. Czy jeśli rozpuszczę 2cp w wódce, takiej zwykłej ze sklepu, a potem odmierzę ilość strzykawką i wleję sobie to do ust to będzie to odpowiedni rodzaj podania?
2. Czy doświadczyliście po tym czegoś takiego jak "prawa wszechświata" na was spływające? Mam na myśli przytłaczające myśli w rodzaju nic nie istnieje, jest tylko moja świadomość, albo wszechświat jest falą. Jak z mindfuckiem?
  • 578 / 8 / 0
1. Tak.
2. Tak, ale różnie bywało, nawet w identycznej ilości z tego samego sortu. S&AMP;S w tym przypadku są krytyczne ze względu na długość działania(moc też niczego sobie).
Uwaga! Użytkownik Amaterasu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 7 / 0
1. Tak, ale ja bym jeszcze zainwestował w soczek, strzelanie sobie strzykawką z wódką w środku do ust, to nie za przyjemne uczucie.
2. Nie, jak na razie żaden psychodelik nie dał mi takich myśli.
Ostatnio zmieniony 12 marca 2012 przez SzatanskiSkoczek, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.