jakby mi podniesli ceny do 16-10zl to bym przestal to kupowac, zaoszczedzil kase i DHC ogarnal
Bo u mnie coś chyba za szybko pamietam ze w 1,5tyg max 2, koda co drugi lub co 3 dzień (w tym jedyny ciąg w życiu i trwał 2 dni) doszedłem do 300 finalnie
Potem pojawiła się majka więc koda poszła na bok na chwile
Aż w końcu skończyło się źródło morf więc poczekałem tydzień i poszło 300 kody a tu chuj wyrzut histaminy który opanowałem w miarę szybko potem normalna kodeinowa faza ale słabsza niż ta z początków o wiele,
Po 2 dniach znowu 300 i znowu no niby coś tam jest ale bez noddów takie 6/10
aktualnie dopiero 450 mnie robi tak jak ma robić koda
To 450 jeszcze przeboleję ale 600 już mi nie leży ile bym musiał poczekać +- żeby tolerka się ogarnęła w końcu i bym mógł brać sobie grzeczne 300mg jak kiedyś :(
ewentualnie co jaki czas mogę sobie pozwolić na to 450 żeby rosło jak najwolniej
Ps. Majka p.o
Po ok. roku brania kody zaczęłam brać majkę, na którą tolerka z 3 mg i.v. wzrosła do 250 mg i.v. (tudzież 1 g p.o.) w ciągu półtora roku - dwóch lat.
A ile majki brałeś? Ta sama dawka p.o. to ok. 30% mocy tej samej dawki i.v.
Niestety, tolerancja na opio rośnie szybko i nie jesteś tu wyjątkiem…
Nie jakoś dużo, łącznie poszło 2,5 tabsa mst200, co 3/4 dni na wieczór
Dawki - pierwsza 70mg wszystkie kolejne mniej więcej tyle samo, 85 nie przekroczyłem
Szczerze mam nadzieje ze morfina już nigdy nie będzie w moim zasięgu ręki bo za bardzo się podoba x) a pierwsze 70mg to latanie po chmurkach fest
Gdybym się cofnął w czasie to ten stracony hajs wolałbym rozpierdolić na hazard :old:
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Kurde, niektórym to by się w głowie nie mieściło.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.