Wtedy jak miałem brunatny mocz miałem też, o czym zapomniałem wspomnieć, straszne ssanie na słone i kwaśne, a przy tym znikome pragnienie.
No nic pożyjemy zobaczymy, te nery też pewnie z ciekawosci przebadam.
Mam na stanie i pierwsze testy wyszły bardzo obiecująco.
Dawkowanie niższe niż hcl, aż zaskakująco niższe, bo mniej więcej o 50 %.
Jest lajtowy dla żołądka i to zdecydowany plus.
Co ciekawe FAA miał się szybciej ładować niż hcl a mam odwrotnie.
HCL wchodzi mniej więcej u mnie około godziny i czuć "wejście", tu tego nie ma. Reszta działania taka sama.
Wkurwia mnie tylko to podawanie podjęzykowe. Dla mnie niewygodne.
Lubię ten smak drinka z rozpuszczonym fenibutem hcl w wodzie
Jaszczury kombinują jak zakazać fenibut na poziomie ogólnoświatowym.
Trzeba zapasy zrobić bo te ciołki to zakażą niedługo, tak jak myślałem
Zarzuciłem wczoraj 1g i zrobiło mnie jak na początku, to oznacza że gaba b już zregenerowane ładnie :) Mega nastrój, na wejściu euforycznie troszke, muza wchodzi pięknie i taka specyficzna nuta fascynacji. Zamierzam brać rzadko, nigdy więcej codziennie. Widzę, że źle sie dzieje ze statusem legalności więc leci do mnie mały zapas 100g.
Tylko chlanie wódy, benzo, opiaty i szczepionka co pół roku dla robaków. Ktoś musi zapierdalać, coraz więcej mocodawców chce polecieć w kosmos.
Nie przeczę, że przyłożyli się do tego idioci bez BHP ćpania, co jechali w ciągach po kilkanaście, kilkadziesiąt gramów dziennie i później lecieli rozjebani na ER.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.