Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1387 / 5 / 0
Ja nie planuję przynajmniej :P
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 2235 / 8 / 0
Przeszedłeś na stronę wroga! Ja too pierdole, Kamis w ruch!
  • 1387 / 5 / 0
Myśl co chcesz :P
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 2878 / 21 / 0
..::Abli::.. pisze:
Kamis w ruch!
Jednak dziś? :)
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 2235 / 8 / 0
Będąc mną i mając taki a nie inny grafik też byś upychał szczyptunie gałeczki w każdy wolny dzień.
  • 1290 / 7 / 0
Tak sobie poczytuję was trochę i rokminiam pomysł gałkowania. Tylko jakoś trochę odstraszają mnie te skutki uboczne, a znając mnie po innych substancjach, to będzie złazić niemiłosiernie długo. Aż sobie ogarnę parę dni wolnego i zrobię dłuższy weekend i wyjebie gdzieś pod namiot, bo powiem szczerze, mam nie mały respect do tego specyfiku. Się pomyśli i zobaczy co z tego wyjdzie.
  • 2778 / 47 / 0
Dojedz do gałki 300-450mg DXM - nie wiem jakim cudem, ale taki zabieg likwiduje ten demonizowany zjazd.

EDIT: Wprawdzie próbowałem tylko jeden raz, właśnie z obawą tego zejścia po gałce, ale zachęcony opisami postanowiłem, że raz się żyje, poszło 450mg do 15g i było mega. Następnym razem może nawet tylko 300mg do 7,5g. :-D
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2011 przez hennessy, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 2235 / 8 / 0
Widzę, że nie tylko ja to zauważyłem. Co ciekawe dzia?łanie gałki niweluje negatywne efekty zjazdu DXMowego.

Kocham Was
  • 2778 / 47 / 0
Będzie offtopowo, więc sorry, ale nie byłbym sobą, gdybym nie zapytał: to DXM'owy zjazd ma jakieś negatywne efekty? %-D

Jak możesz, to odpisz w DEXELEET.
  • 242 / / 0
No i powrót do korzeni. gałka, gałka, od której wszystko się zaczęło, a zachciało mi się powrócić. Hm... może malutka dawka... chociaż nie wiem. Jaką gałkę polecacie? Mielona cała? A może jakaś konkretna marka, Kamis, Prymat... Ostatnio były dobre gałki w Carrefourze bo chyba z datą ważności do 2014 r. więc wydaje mi się że jeszcze wszystko nie "wyparowało". Pozdro
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?