Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1615 / 28 / 0
W P-ń jest H (brown) , nie wiem czy dla wszystkich, ale jest. Nie siedzę w tym temacie ale wiem.

Wiem też że jest biała H obecnie dostępna. I to nie tylko w stolicy wielkopolski, ale też w Krakowie i Gdyni.
  • 30 / / 0
owczi pisze:
tak jak w olsztynie, ktoś sobie przywiezie dla siebie sprzeda tyle żeby miał na następny raz i tak dalej. sprzedaje tylko tym co zna i za żadne skarby nie pogoni temu kogo nie zna, nawet jak pokarzesz kolesia na ulicy.
a czy to malo razy sie zdarzalo ze nawet stary znajomy 'niby" co na karku ma juz ze 2-3 zawiasy nagle stwierdza na kawie na komendzie ze on jednak od tego bral?

tak wlasnie tworza sie te zamkniete kregi, a to sie nazywa ostroznosc.

dodam tylko ze kostrzyn, gorzow wlkp to raj na ziemi, blisko do berlina i interes sie kreci. tyle ze trza uwazac z kim sie ... spotykasz... a jakby co to ... mnie tu nie bylo,ja tu tylko sprzatam :rolleyes:
korzystaj z zycia ile wlezie...
bo na starość i tak będziesz żałował że jeszcze żyjesz...
a tak przynajmniej szybko Ci zleci czas.
  • 554 / 3 / 0
boogyman pisze:
owczi pisze:
tak jak w olsztynie, ktoś sobie przywiezie dla siebie sprzeda tyle żeby miał na następny raz i tak dalej. sprzedaje tylko tym co zna i za żadne skarby nie pogoni temu kogo nie zna, nawet jak pokarzesz kolesia na ulicy.
a czy to malo razy sie zdarzalo ze nawet stary znajomy 'niby" co na karku ma juz ze 2-3 zawiasy nagle stwierdza na kawie na komendzie ze on jednak od tego bral?

tak wlasnie tworza sie te zamkniete kregi, a to sie nazywa ostroznosc.

dodam tylko ze kostrzyn, gorzow wlkp to raj na ziemi, blisko do berlina i interes sie kreci. tyle ze trza uwazac z kim sie ... spotykasz... a jakby co to ... mnie tu nie bylo,ja tu tylko sprzatam :rolleyes:
To masz tak samo jak ci co blisko mieszakający przy granicy z Czekami i Słowacją po Meth, jeśli dobrze poszukają to i tam myślę problemu z załatwienie H nie będzie, szczególnie w CZ i do tego super zioło. Tylko pojedziesz 9 razy i za 10 halt, a ty pochowane 10g M 5g H i ze 20g jarania i wyrok straszny :scared: Z tym sprowadzanie z zagranicy to bardzo duże ryzyko i jak coś to lepiej dużych ilości nie ryzykujcie, a wiadomo że jak zaczniecie przywozić to zacznie się od małych i będą one stopniowo zwiększane ( lampka ostrzegawcza zacznie gasnąć )... A ty przecież to wszystko na własny użytek w hurcie, bo taniej wychodzi i na drogim paliwie oszczędzasz ;-)
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 853 / 56 / 0
Mastah pisze:
Sorry panowie ale za huja nie uwierze ze w Krakowie nie ma hery. Heroina jest wszedzie, nawet na Alasce w miasteczkach do ktorych w zimie jedyny dostep jest samolotem(kurewsko droga ale jest).
Wiesz, ja z opio nie mam niczego wspólnego ale mieszkam w tym mieście w cholerę lat i człowiek jakoś się tam orientuje.
Wiadomo że dajmy na to taki Maleńczuk,jak będzie chciał przywalić to przywali ale dla zwykłego 'kowalskiego' , towar nie do dostania i możesz znać 20 dilerów a żaden nie będzie miał i nie będzie wiedział kto ma bo tego po prostu 'na ulicy' nie ma.

Oficjalnie nie ma bo to zło i jest zakaz a ja tak myślę że jakby popyt był duży to była by i dilerka.
Sam chyba nie poznałem nikogo kto by brał here - jedynie osoby które lata temu jeszcze za komuny grzały kompot ale to już dawno poza nimi.
  • 554 / 3 / 0
Wychodzi na to że jak ktoś chce rzucić H i wyprowadzić się żeby nie mieć dojścia i żeby rozpocząć nowe życie to Kraków będzie najlepszym rozwiązaniem... Czy ktoś jeszcze oprócz mnie zgadza się z tym? W Krakowie będziesz wtedy czysty od kompotu i H na 99,999% i dojście praktycznie zerowe :-)
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 73 / 2 / 0
Prawda jest taka, że jak ktoś siedzi już w tym temacie to wszędzie sobie znajdzie. Może w Krakowie browna nie ma, ale kompot, majka były i pewnie są, jeśli ktoś bardzo będzie chciał to prędzej czy później znajdzie. No i z Krk do Katowic niedaleko w sumie. Nie sądzę ,żeby ucieczka do innego miasta była dobrym wyjściem. Pamiętam jak pojechałam zrobić sobie detoks na jakąś wiochę zabitą dechami, to co oczywiście? Po 2 dniach natknęłam się na pole makowe i z detoksu nici ^_^ Los bywa złośliwy %-D
  • 35 / / 0
jak juz pisalem, nie zgadzam sie. Ale trudno aby ktos taki, co nie potrafi nawet doczytac potrafil zmotaz grzanie w krakowie. Ogarnij sie chłopak
Uwaga! Użytkownik cywilizacja_Turakow jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1615 / 28 / 0
Z tego co mi wiadomo do Krk trafiła biała H, ten sam sort co do P-ń i Gdyni. Choć pewnie grono odbiorców jest zamknięte, ale informuję.
  • 30 / / 0
tak zaraz zeby sie wyprowadzac? ja tam nie wierze ze w K nie ma? moze jest ale zakonspirowany?
a jak kto bedzie chcial to znajdzie i dojscie chocby nie wiem co i nie wiem gdzie,nawet silyna wykrecie znajdzie... botoze tego nie widac nie znaczy od razu ze tegonie ma.

a jesli ktos chce przestac to troche silnej woli,chociaz nie koniecznie ale za to metadon na 2 tygodnie (przy dawce malejacej w 2 tyg) i daje rade pozniejcos na sen i zyje sie dalej,to samo zycie... bonikt nie da ci gwarancji ze nawer z krakowa nie wyjedziesz za miasto jak cie przycisnie zeby spotkac sie z ukochaną H...

jak mowilemu nas tegonie brakuje,zapraszam serdecznie... :-D

co do gdyni i trujmiasta to niech ktos potwierdzi bopodobno tam i biala?? ale pewnie czy to nie polopiryna w proszku to gwarancji nie dostaniesz, a wtedy ani kasy .. tylko zostaje :wall:
korzystaj z zycia ile wlezie...
bo na starość i tak będziesz żałował że jeszcze żyjesz...
a tak przynajmniej szybko Ci zleci czas.
  • 1111 / 17 / 0
Co do Krakowa, dla tych co nie wierzą. Zaniosłam jakiś czas temu do Monaru sterylny kwasek cytrynowy w saszetkach (z Apothicomu), do rozdania browniarzom. Dziewczyna od redukcji szkód powiedziała, że w Krakowie do niczego się to nie przyda i żebym lepiej wysłała te precjoza do Warszawy. Przy okazji potwierdziła, że na krakowskiej mapie narkotykowej problem brauna jest marginalny, heroiniści to kompociane niedobitki. Co oczywiście nie znaczy, że nie ma tu pewnej liczby ludzi biorących okazyjnie herę czy nawet od niej uzależnionych.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.