Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 14 / 2 / 0
@dash jestem przed 30, nie muszę jeść sildy wcale, na ogół 25mg wystarczy, i wszystko jest tak jak być powinno ze mną silda nie wpłynęła na mnie w żaden sposób, a żre ją już chyba z 5 lat, ale jeśli partnerka jest bardzo wymagająca i chce żebym pomalował jej świat na żółto czy na niebiesko, to wtedy korzystam z wspomagaczy, wyobraź sobie że wcześniej taka kobieta miała faceta z którym sypiała i na ogół nie trwało to więcej jak 10 minut, pomyśl co ona musi mieć w głowie kiedy spotyka typa który może ją robić całą noc, i jeszcze mu mało, to nie ja mówię kiedy przestań tylko ona, a na drugi dzień chodzi jak major po nitro, nogi jak szczudła, i tak masz racje w jakieś relacji na dłużej to nie przejdzie bo zajeździsz pannę, ale tak jak wspomniałeś te weekendowe przygody to można zrobić jakiejś pani uprzejmość.
  • 1070 / 137 / 0
Też brałem sildenafil, ale tylko 25 mg i były sytuacje gdy byłem zapracowany, zestresowany i miałem z tym problemy. A takie branie tylko po to żeby zajechać laskę to dziwna sprawa dla mnie:p Wystarczy sobie zwalić wcześnie i już można jechać naprawdę długo. No ale każdy jest inny.
Trochę zrobiliśmy OT, a wracając do phenibuta to jest mega libido na nim i jak jeszcze laska by się chciała w takie rzeczy bawić i go wziąć to seks jest niesamowity.
  • 70 / 6 / 0
Mam fenibut w proszku i nie posiadam wagi. Ile może mieścić ta hohelka co ja dolaczaja do paczki ?
Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi;-))
  • 177 / 53 / 0
Zobacz na etykiecie (1 scoop czy coś takiego) jaka jest gramatura. Ja mam łyżki po 500 mg ale im nie ufam. Wrzucam zawsze na wagę.
  • 977 / 223 / 0
Niby 500mg, ale rozstrzał na oko potrafi być spory.
  • 22 / 3 / 0
Powiedzcie mi czy zdarzyło się komuś mieć silne zaburzenia węchu i częściowe smaku po fenibucie? Zamawiałem dotychczas trzy razy, drugi raz z tego samego źródła, ale pierwszy raz mam takie sensacje od pierwszej dawki. Już mnie to wnerwia czuje zasadniczo tylko dwa dziwne, ostre i obce zapachu. Wszystko co perfumowane chemia kosmetyki pachnie tak samo woń przywodząca na myśl jakąś spaleniznę ale to niezupełna analogią. Z kolei jedzenie ma zapach i smak kojarzący się że zgnilizną i świeżymi ogórkami. Papierosy tak samo. Dawki zjadam od początku olbrzymie jak na tutejsze standardy powyżej 5g na dobę, obecnie już schodzę z dawkowaniem, chce jak najszybciej odstawić. Tak jak przy poprzednich partiach mam osłabione pragnienie i jakieś dwie godziny po przyjęciu brazowy mocz, zmiana barwy utrzymuje się z działaniem choć i z nim słabnie.
Na hyperrealu ktoś wspominał że zaburzenia wechu zdarzają się przy antagonistach dopaminy.

@DexPL

Doradzisz coś?
  • 4603 / 2213 / 1
Opis wygląda na jakiś stopień uszkodzenia nerek. Niemniej bez wyników laboratoryjnych o stopniu się nie wypowiem. Zrób badanie moczu w kierunku nerek i będziesz wiedział.
  • 22 / 3 / 0
Mija doba od ostatniej dawki, na razie skręta brak(wyjadlem ponad 40g w tydzień), mocz wrócił do normy, węch i smak też, chociaż gdzieś tam z tyłu głowy chodzi jeszcze. Jedynie puls podskoczyl 60 do 80, zobaczymy dokąd mnie to zaprowadzi, mam nadzieję że nie będę musiał sięgać po odłożony zapas, mam dość tego ścierwa.

Czy w razie co wystarczy zejść do dawki powiedzmy 0,5g raz, dwa razy na dobę przez parę dni i odstawić żeby uniknąć skręta? A może to za mało i za krótko na skręt?
  • 577 / 180 / 0
@poldeks
Po tak krótkim braniu nie będziesz miał skręta. Jedynie może będziesz miał przez kilka dni jakieś koszmary w nocy oraz lekkie lęki.
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 512 / 57 / 0
No nie wiem kurde po 40g w tydzień, może być całkiem nie przyjemnie, może nie skręt ale zjazd. Po takich ilościach zjazd się zacznie 3-5 dzień po ostatniej dawce, feni bardzo długo krąży w organizmie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.