Xanax raz kupiłem zamiast zomirenu, właśnie 1mg, takie fioletowawe jajkowate bodaj były tabletki :-)
Ogólnie straciłem kase w błoto, bo działał tak samo jak Zomiren czy Afobam, ale jak teraz z tym jest to nie wiem, bo przeszedłem na klony, a ponoć Alprox poszedł cenowo na dół i jakiś Alpragen się pojawił. Ja tam zawsze byłem wierny Zomirenowi 1mg, chyba, że dostałem receptę na 0,5mg to jakoś tak kupowałem Afobam (taki fetysz chyba ;-) ), choć Afobam 0,5 był droższy od Zomirenu 1.
Alpragen swoją drogą nie jest taki zły i wychodzi naprawdę tanio- 18zł za 1mg, takie xanaxopodobne niebieskie tabletki z podziałką. Mówią że przy leczeniu liczy się także efekt wizualny, więc może dlatego ten alpragen nawet zjadliwy
Po paru latach ten klimat zomirenu zanika, zresztą jak przysłowie głosi WSZYSTKIE DROGI PROWADZĄ DO KLONÓW :cheesy:
A co do nagłej przemiany w nadczłowieka- to chyba jest najlepsze w alprazolamie że już sam smak podnosi na duchu :-D
Ale czy to by przeszlo w końcu to lek na receptę i pewnie musi przejść wiele procedur.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Alprę jadłem ja wiem z 4-5 lat
Dekada w branży, jeden doktor zmieniony tylko bo mnie suka wkurwiła :cheesy:
Ogólnie benzo prócz lorazepamu przez niepamięć i odpierdalanie wspominam sobie nie tak źle, choć tak jak i dużo dały tak i wiele zabrały :scared:
nutella-cole pisze:Dla mnie zomiren był najbardziej poręczny, listek w portfelu, czasem jedna niebieska tabletka w kieszeni.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.