Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1743 / 26 / 0
Ja z benzo tylko jem polskie z recepty, żadnych RC itp.
Xanax raz kupiłem zamiast zomirenu, właśnie 1mg, takie fioletowawe jajkowate bodaj były tabletki :-)
Ogólnie straciłem kase w błoto, bo działał tak samo jak Zomiren czy Afobam, ale jak teraz z tym jest to nie wiem, bo przeszedłem na klony, a ponoć Alprox poszedł cenowo na dół i jakiś Alpragen się pojawił. Ja tam zawsze byłem wierny Zomirenowi 1mg, chyba, że dostałem receptę na 0,5mg to jakoś tak kupowałem Afobam (taki fetysz chyba ;-) ), choć Afobam 0,5 był droższy od Zomirenu 1.
Non omnis moriar.
  • 606 / 8 / 0
Mam to samo z alproxem- jak połówki to tylko alprox, ale jedynki to już zomiren :-D

Alpragen swoją drogą nie jest taki zły i wychodzi naprawdę tanio- 18zł za 1mg, takie xanaxopodobne niebieskie tabletki z podziałką. Mówią że przy leczeniu liczy się także efekt wizualny, więc może dlatego ten alpragen nawet zjadliwy
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 1743 / 26 / 0
Dla mnie zomiren był najbardziej poręczny, listek w portfelu, czasem jedna niebieska tabletka w kieszeni. Jak byłem gdzieś i zaczynało być mi niekomfortowo i się niecierpliwiłem brałem z pół czasem więcej tabletki, gryzłem i połykałem i czując te pierdoloną gorzkość do potęgi n-tej wiedziałem już, że za paręnaście minut wszystko wróci do normy, a ja będę pewnym siebie egoistą, a zarazem empatycznym czułym na cały ból ludzki człowiekiem.
Po paru latach ten klimat zomirenu zanika, zresztą jak przysłowie głosi WSZYSTKIE DROGI PROWADZĄ DO KLONÓW :cheesy:
Non omnis moriar.
  • 606 / 8 / 0
Ile lat alpra działała na Ciebie dobrze? Ja tykam dopiero od 1,5 roku (benzo w ogóle od ponad 2,5) i czasem się zastanawiam co się stanie jak pewnego dnia "nie tyknie jak należy"

A co do nagłej przemiany w nadczłowieka- to chyba jest najlepsze w alprazolamie że już sam smak podnosi na duchu :-D
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 221 / 1 / 0
jak to robicie, ze psychiatra przepisuje wam ciagle benzo? po prostu wie, ze jestescie uzaleznieni?
Uwaga! Użytkownik mietowy2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 6 / 0
. Bralem 3 razy polski xanax i dzialal dobrze za każdym razem. I bralem z 5-6 razy czeski z czego tylko 2 razy byly zajebiste i to w dodatku pewnie przez tramal. Kolega wrzucil 4 mg czeskiego i powiedzial ze kozak. Po prostu slanszy jakiś jest ale dlaczego? Oszukują ? Pisza 2 mg a dają 1 mg np.
Ale czy to by przeszlo w końcu to lek na receptę i pewnie musi przejść wiele procedur.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2013 przez Azuzu Pazuzu, łącznie zmieniany 1 raz.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 1743 / 26 / 0
Hmm no jeść benzo, czyli alprazolam zacząłem w 2005 roku. Prędzej trochę rolek i oksazepamu z domowej apteczki na gorszy dzień. A i signopam. W sumie spoko benzo wtedy jak na początkującego były.
Alprę jadłem ja wiem z 4-5 lat :blush: %-D , z przerwą gdzie raz odstawiałem i brałem klorazepat i drugi raz trochę jechałem na sucho, ale świat na trzeźwo nie do przyjęcia był więc przyjmować zacząłem klonazepam. Najśmieszniejsze było to, że biorąc alprę byłem sceptyczny i to ostro do klonów, ale potem się zmieniło. Ogólnie zjadłem całą gamę benzo, ale jakby tak najprościej napisać to było ponad 4 lata z alprą, potem z 3 lata z klonem, coś tak.
Dekada w branży, jeden doktor zmieniony tylko bo mnie suka wkurwiła :cheesy:
Ogólnie benzo prócz lorazepamu przez niepamięć i odpierdalanie wspominam sobie nie tak źle, choć tak jak i dużo dały tak i wiele zabrały :scared:
Non omnis moriar.
  • 422 / 5 / 0
Alpragen jest najgorszym zamiennikiem - w ogóle na mnie nie działa, pozostałe są wszystkie jak najbardziej w porządku.
  • 1709 / 11 / 0
nutella-cole pisze:
Dla mnie zomiren był najbardziej poręczny, listek w portfelu, czasem jedna niebieska tabletka w kieszeni.
Nie wybacze im nigdy, że przemalowali zomiren na biało. Skończyła się wtedy dla mnie pewna era %-D bo jak zaczynałem wiele lat temu od zomków to właśnie ten niebieskawy kolorek już poprawiał nastrój.
  • 410 / 19 / 0
Hejka mam pytanko :-) . Jak to jest z Xanaxem dostępnym w sprzedaży na internecie. Często zdarzają się podróbki, czy można śmiało zamawiać? Na internecie ceny są większe ale nie trzeba mieć recepty :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.