Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Na start 100mg max 150. Dorzutki - po 2-3 godzinach. Ostatnia wrzuta 4-5 godzin przed snem.
Z opisu jasno wynika, że jeśli kupujesz to pod jakiś wypad / spotkanie ze znajomymi to jeśli pierwsza wrzuta będzie koło 15-16 to jeśli chcesz o 6.00 kolejnego dnia zasnąć to masz max 3 wrzuty. I radzę lepiej odstpac sobie maks 0.5grama a resztę schować lub oddać komuś
Powyżej tej ilości gra nie jest warta świeczki.
Będzie bezsenność,może na zjeździe się włączyć nerwowość itd.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
14 czerwca 2022trooy91 pisze: Przyszło mi to 4-FMA i nie mogąc się doczekać do czwartku, kiedy będzie już 4-dniowy weekend, spróbowałem trochę na dzień przed pójściem z rana do pracy. I mam chyba problem, bo słabo działa, praktycznie nic nie czułem, piekło trochę w nos; i w sumie nie wiem czy powinienem w najbliższym czasie wciągać cokolwiek nosem... chyba niewiele mi przepuszcza, zaraz smarkam itp. Jakieś 2 tygodnie temu na 2 dni straciłem węch. Próbować oral, tj. np. popitę z jakimś napojem albo jak niektórzy - per rectum? Jak wtedy to dawkować?
Oral / sniff dawkowanie się praktycznie nie różni.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata