Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
04 czerwca 2020Michael94 pisze: Mi został tydzień do tripa 100ug i mam kolejne trochę głupie pytania. Połknąć blooter czy trzymać pod językiem? Co jeść podczas tripa, w sensie jedzenie bedzie tak samo smakować czy może być nie dobre czy coś. Czy można już na 100ug spodziewać sie jakiegoś lekkiego mindfucka. Czy ta strefa mentalna już się odpali? Bardzoo jestem jej ciekawy i nie wiem kompletnie czego się spodziewać. Jak się będzie myśleć podczas tego
Sam akurat na jutro sobie szykuję tripa na 1p gdy dłuższy weekend jest, tylko jeszcze nie wiem czy 200 czy 300 uq :p
Teraz pewnie już wiesz, ale po godzinie/dwóch jest już pełnia doświadczenia.
Ale tak, na pierwszy raz z 1p warto wziąć jeden blotter, no ewentualnie półtora. Życzę powodzenia!
Popieram, przy 200+ ta substancja blysnie. Mniejsze dawki tez sa dobre oczywiscie :)
Jako pierwsze sajko w zyciu wrzucilem 150ug 1p-LSD i bylo idealnie, nie za mocno, nie za slabo.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.