Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 125 / / 0
ok dzięki za info,
ile na bombkę zapodać, jeżeli do tej pory podciągałem sobie okazyjnie na pobudzenie kreseczki rzędu 40-60 mg? 80mg-100mg zjedzone w kapsułce styknie na jakaś lajtową fazkę/odmulenie, tak żeby nieogaru nie było ?

pozdro
  • 170 / / 0
Pente jako zbijacz alkoholu?Dawno nie piłem musze wytestować .
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 84 / / 0
Po 100mg to się tylko niedosyt tu poirytowanie czuje hehehehehehe 150-200 na raz niech moc będzie z tobą
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 110 / 0
wczoraj poszedlem do kumpla i okzalo sie ze ma pente,niebralem pente od kilku ladnych miesiecy bo jakos przestalem go lubic,ale za akurat byl to sie skusilem.tolerancje na stimy mam duzo wiec na dobry poczatke z kumplem gdzies o 18 walnelismy po 300mg.i tu zaskoczenie in plus,po dlugiej przewrie bylo super,tak do 22 byl spokuj,sielismy sobie z kolkima kumplami na lawce palilismy fajki i ziolo i pilismy piwko.o 22 kumpel p[osypal tak na oko 100-150mg,pozniej dal do domu jakies 300 mg,co wciagnolem w domu w dwoch kreskach co poltorej godziny i siedzalem na czacie do 2-30,pozniej poszedlem na telewizje ale za pol godziny zlapala mnie zwala,a ja ma zawsze tak na zwale ze nic mmnie nie interesuje i wole wtedy isc do lozka puscic muzyczke i lezec kilka godzin az tak kolo 7 zasnalem.powiem ze mi sie znowu pent spodobal a juz go jakos nielubilem,po tym wtorkowym cpaniu narobilem sobie ochoty na wiecej i bede musial sobie zamowic,ma cos ten pentedron w sobie czarujacego jednak.pent naprawde pokazuje na co go stac w dawkach 250-300mg na strzal.tak jak ktos pisal po stosunkowo silnej stymulacji pentedron daje maly zjazd i tu tez ma swoj plus.pisze to bo zaczalem czytac watek od poczatku i po pol rocznej przerwie znowu mam smaka na pentedron.jeszcze slowo o porownaiu pente do bufa,moim zdaniem buf sie nie umywa do penty.pentedron jest duzo lypszym stymulantem.moim zdaniem najlepsz stim RC obecnie na rynku.
  • 1472 / 197 / 0
Przeczytaj swój post na trzeźwo i zobacz, czy faktycznie warto się bawić w penta. Rozrywki po nim też masz fajne (czat, TV) :P
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 606 / 8 / 0
Padłem :D
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 299 / 3 / 0
a tak rozrywki, każdy ma inne, ja kiedyś pociągnąłem pente, dopaliłem maczanką i całą noc oglądałem breaking bad :D pierwszy sezon obejrzałem przez noc
  • 216 / 2 / 0
Powiem, że jak z żadnym stymulantem nie mam problemu jeśli chodzi o chęć dociągnięcia, to za każdym razem jak byłam sama i ciągnęłam pentę, to niestety kończyło się mocnym przećpaniem i zwałą na drugi dzień. A co do stymulacji, to jej poziom był taki, że jedyne co byłam w stanie zrobić to granie w kulki, bo albo rzeczy były zbyt wolne i traciłam cierpliwość, albo zbyt złożone i nie chciało mi się w nie zagłębiać. Więc niestety w moim przypadku bardzo nieproduktywna stymulacja. Chociaż niestety, gdybym dobrze dawkowała, to pewnie mogłoby być ciekawiej. :rolleyes:
"Purrrfect. When you're not on the edge, you're taking up too much space."
Cheshire Cat ❤
  • 10 / / 0
To co przeżyłem po 4 dniowym ciągu na Woodstocku wyrzuciło penta z mojego jadłospisu raz na zawsze.
  • 1180 / 5 / 0
A co się stało?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.