Przyjemnie, ciepło, dobry sorcik mieli zawsze. Holandię wspominam jak drugi DOM.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Ja się w kofikach miejscowych głównie stołowałem, czasem jakiś wyskok do większego miasta albo zamawiane z neta, legalnie. Czy tam pół legalnie.
A najmocniejsze jaranie to kiedyś na festiwalu od polki mieszkającej w niemczech paliłem. Zawodowy jaracz i po buchu z bonia mnie musieli zbierać, bo nie miałem siły chodzić tak się ujebałem
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Otoz w jaki najlatwiejszy a wlasciwie najbezpieczniejszy sposob moge przerzucic ok 15-20 pigul do PL z NL ?
Mam tam znajomego ktory moze to kupic i wyslac. Tylko musze miec jakies informacje jak to zrobic od A do Z. Jak nadac, czym nadac zeby to bylo bezpieczne ?
Paczkomat ? Wiem, ze nie podawac nr tel, a paczke wziac na jakiegos maila z kosmosu. Ale jak jak to wyslac zeby tez nie bylo sladow ? Wiem, ze ilosc raczej nie jest zagrozona kara smierci ale wole dmuchac na zimne, szczegolnie ze musze miec na uwadze swoja i czyjas dupe :) Gdyby ktos poratowal to bede wdzieczny.
Scalono | 909
25 października 2022fuckmylife pisze: Istnieje jakiś holenderski odpowiednik w stylu naszego rodzimego mp.pl i ktomalek?
btw. jak ktoś miał styczność z realizacją eRecept w NL to spox, jakby się odezwał na PM.
Przepraszam za post pod postem, proszę o scalenie.
Na PW pisać to podzielę się informacją.
Legitna strona ale drogo trochę.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.