https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Grzybolce zacząłem hodować około miesiąca temu i od tamtego czasu wzrost był bardzo powolny. Niepokoiła mnie od początku biała warstwa z góry wyglądająca jak pleśń.
Czy jest opcja zrobienia jeszcze czegoś z tych okazów?
Widzę, że przy nóżkach też zaczyna je porastać ten biały nalot.
Rozumiem już też, że powinienem owinąć taśma cały dół, jednak wydaje mi się, że jest już coś złego z grzybnią i lepiej nie tykać tego dla zdrowia
Dzięki za sugestię
Przeczytajcie uważnie z kilkadziesiąt ostatnich stron tego wątku oraz niniejszego:
grzyby-hodowla-t294.html
no i poradnik specjalnie dla was napisany przez prawdziwego prosa w tym temacie:
psilocybe-cubensis-grow-kit-krok-po-kro ... 71554.html
to się dużo dowiecie i nie będziecie robić z siebie głuptasów pisząc takie posty.
The body or a conscious mind'
The body or a conscious mind'
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.