Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 302 / 2 / 0
No nie powiem, dziś mi przyszedł i jest sort na prawde pierwsza klasa. Bez tolerki wziąłem około 80-100 mg lekki wjazd na serce był i po 15 minutach szczękościsk dochodzi.
  • 115 / 1 / 0
ekscytacja po zajebaniu pentka jest dla mnie nie do przebicia :D przy zjeździe występuje ogromna ochota na dociągnięcie, trzeba uważać, yo ;)
PS. nie polecam łączyć z THC!
That's sick enough
  • 302 / 2 / 0
Ani żadną maczanką. Przekonałem się o tym właśnie niedawno. Serce waliło jak głupie, przez chwile myślałem, że zemdleje. Ale ogarnąłem się jakoś.
  • 1095 / 34 / 0
A ja właśnie mam przeciwne zdanie co do kanna + pente (mj nie łączyłem).

Jak jestem pod wpływem pente to muszę wypalić kilkakrotnie więcej kanna żeby się ujebać niż bez stymulanta, bo pente tak jakby znosił działanie, zatem trochę bez sensu.

Nigdy żadnych lipnych kardio akcji nie miałem. Mówię o ur144 i AKB48.

Bywało, że ilosci hurtowe kanna i ketona.
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2013 przez NieZaczynaj, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 16 / 1 / 0
Odczuwacie niechęć do ludzi na drugi dzień?
Mimo wszystko lepiej niż na zjeździe.
  • 834 / 11 / 0
No tak, załóżmy że mamy taką sytuację, że jesteśmy Vendsiem i mamy kryształy wielkości pięści (Np. ur - 144). To faktycznię można trochę bardziej pofantazjować ;)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aleUrwaal »
Witam. Od paru dni chyba 4 albo 5 lecimy z chłopakami na pentedronie. Kolega chory na schizofremie dał mi tablteke Renofrenu bo teraz jak przyjmę kolejną kreske żeby się ożywić, czuje tylko ucisk w klatce jak siedze, chce mi sie spać a nie moge, i dał mi ją bo on zawsze jak ją zje chce mu sie spać i idze do łóżka. Tylko że on nigdy nie jadł jej porobiony. Czy może ktoś pomóc mi i doradzić, ktoś kto ma o tym pojęcie ?

Przeniesiono z "Renofren na pentedron". - 02
Uwaga! Użytkownik aleUrwaal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 197 / 0
Możesz zajebać, pomoże wyjść z ciągu i może nawet zasnąć.

Oczywiście, o ile nie bierzesz innych leków wchodzących w interakcje (depresanty takie jak opioidy, alkohol, neuroleptyki itp.).
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 2 / / 0
Wypiłem jedno piwo z pare godzin temu. Koło 20 chyba mój organizm się już go pozbył. Ale nie znam sie dokładnie
Uwaga! Użytkownik aleUrwaal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 197 / 0
No to git.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.