11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
opowiadaj...
Słuchaj, jak ktoś jest dda, ma rozbitą rodzine i problemy piętrzą się tak, że zasłaniają ci słońce, to palisz sobie zapałki dla otuchy i wdychasz przy okazji siarkę.
Super... zmień się w drugą stronę. Tylko że to katusze będą przez parę lat! Jak przeczytasz scenariusz przed filmem, to już go tak samo nie oglądasz jak inni, którzy nie znają treści.
Może jest jakiś protip, czit życiowy, który u Ciebie odegrał pierwszoplanową rolę w detoksie i powrocie do żywych? Podziel się tym najistotniejszym spostrzeżeniem, może się przyda.
Jak wspomianm moje życie sprzed 10 lat, to płakać mi się chce, jaki byłem niewinny, jakie miałem perspektywy. Było się wolnym, z potencjałem, wszystko się jeszcze mogło. A teraz to tylko stagnacja, zasiedzenie w pośledniej pracy i brak zapału, motywacji i wiary w kształtowanie nowych pomysłów na życie, jak np. uzupełnienie wyszktałcenia, rozwijanie pasji, zainteresowań (bo teraz mam słomiany zapał i potencjalnych problemów zawsze więcej, zwalają się na moją drogę, zawsze kurwa na moją, dlaczego?!) Właśnie czasami benzo uśmierzają ten ból i można nie przeżywać tak ciężko rzeczywistości, tylko jak inni- normalnie. Ach, juz nie wiem kto ma racje
"Rutyna to rzecz zgubna "
Dodam, że przedawkowałem Pseudo Efkę wziąłem tylko 2 opakowania Apselanu. Co za głupota... Ciśnienie 240/140 przez dłuższy czas ciężko było zbić. Gdy tak leżałem podpięty do tych pikających aparatów. To wystraszyłem się, trochę śmierci. Zwłaszcza, że podejrzewali coś z krążeniem w mózgu czego efektem był strasznie mocny ból głowy od którego traciłem przytomność kilka razy.
06 marca 2017Retrowirus pisze: Słuchaj, jak ktoś jest dda, ma rozbitą rodzine i problemy piętrzą się tak, że zasłaniają ci słońce, to palisz sobie zapałki dla otuchy i wdychasz przy okazji siarkę.
06 marca 2017Retrowirus pisze: Super... zmień się w drugą stronę. Tylko że to katusze będą przez parę lat!
06 marca 2017Retrowirus pisze: Jak przeczytasz scenariusz przed filmem,
Może jest jakiś protip, czit życiowy, który u Ciebie odegrał pierwszoplanową rolę w detoksie i powrocie do żywych? Podziel się tym najistotniejszym spostrzeżeniem, może się przyda.
Właśnie czasami benzo uśmierzają ten ból i można nie przeżywać tak ciężko rzeczywistości, tylko jak inni- normalnie. Ach, juz nie wiem kto ma racje
Zaliczyłeś detoks monarowy?
Co to za ludzie? Jakie okoliczności?
a ćpunem jest już się 4ever, podobnie jak z alkoholizmem.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.