Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 839 / 7 / 0
2C-P jest bezpieczne dla zdrowia? Co sie dzieje po dłużym braniu. Są jakieś dane na ten temat? Mam dziwne odczucie, że nie wróciłem w pełni fizycznie po ostatnim razie. Tak jakby serce biło słabiej, może sobie wmawiam bo puls i cisnienie jest ok.
Wielokrotnie już było powtarzane i nawet jest przyklejone, że bierzesz RC na własne ryzyko ponieważ dane są skąpe, albo nie ma ich wcale, a do tego na każdego może działać nieco inaczej Jedynym źródłem informacji są relacje użytkowników, więc śledziłbym uważnie wątki na temat interesujących Cie substancji i na tej podstawie wyrabiał sobie, jakąś tam opinie.

Czy któryś z użytkowników 2C-P zauważył u siebie zmiany jakości snu i śnienia po kilkukrotnym zażyciu 2C-P? Mam niejasne przeczucie, że coś się w tym temacie zmieniło, ale wiadomo, że nie tylko to się bierze..
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 264 / 2 / 0
Też mam wrażenie ze wpływa na sen. Jestem w nim bardziej obecny że tak powiem, są także bardziej kolorowe. Podczas jednej nocy łatwiej zapamiętać mi kilka snów niż przed spróbowaniem 2C-P.
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 35 / / 0
tez mialem takie wrazenie, jednak po miesiacy sytuacja u mnie wrocila do stanu poprzedniego.
Uwaga! Użytkownik cywilizacja_Turakow jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 86 / 0
Ma ktoś dokładniejsze informacje dotyczące powinowactwa 2C-P do poszczególnych receptorów? Ewentualnie jakieś spekulacje bardziej obeznanych z tematyką ludzi też by były dobre :)

W moim przypadku 2C-P się nie nadaje do tripowania. Znalazłem jednak inne zastosowanie tej substancji. Od kilku dni testuje branie 1-2mg codziennie. Bardzo uprzyjemnia to egzystencję.
  • 3898 / 239 / 13
I co masz po tym, pewnie sam bodyload... Nie bierz tak bo pojebiesz sobie układ neuroprzekaźnikowy.

EDIT: a na placebo: cukier puder
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2012 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 839 / 7 / 0
Nie powiedziałbym, że dawka 1-2mg 2C-P, to placebo.. Substancja jest naprawdę bardzo aktywna i już przy tak małych dawkach, możesz mieć przyjemne efekty na ciele i wizji. Sam kiedyś próbowałem minimalną ilość ok 4-5mg i miałem pełnowymiarowy (jednak nie mocny) trip
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1053 / 76 / 0
Od kilku dni testuje branie 1-2mg codziennie. Bardzo uprzyjemnia to egzystencję.
Jakos przeczucie mi podpowiada, ze taki system moze czyms grozic. A nie rosnie Ci tolerancja przy codziennym ladowaniu?

No i potwierdzam, psychodeliki w b. malych dawkach potrafia juz zrobic sporo, 5mg 2c-t-2 dzialalo przez pol dnia wyraznie antydepresyjnie i przeciwlekowo. Podobna ilosc hometa pojebala mnie jeszcze mocniej, mindfuck bardzo utrudnial mi komuinikacje. Ale i tak uwazam, ze takie dawkowanie to strata psychodelika :)
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 7 / 0
parę stron wcześniej wspomniałem o potencjale 5mg 2C-P - paskudny bodyload

jeżeli jeszcze kiedyś spróbuję, to właśnie 2mg, a zostało mi pewnie z 10
  • 749 / 86 / 0
Efekty są bardzo dobre. Wyraźna stymulacja, spora poprawa kreatywności i ustabilizowanie nastroju. Również zauważyłem w sobie narastającą chęć zmieniania mojego życia na lepsze. Jak dla to świetny ogarniacz życia. Zmiany wizualne przy takich dawkach są na poziomie placebo. Tolerancji nie zauważyłem.
  • 2362 / 29 / 0
Uważaj żeby to się za jakiś czas nie skończyło psychozą i depresją
BS
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.