DOC

Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 76 / 3 / 0
Jeśli nie masz certyfikowanej wagi dobrej marki z trzeba miejscami po zerze to nawet nie baw się w tą metodę, za duże ryzyko.
Wrzuć całość do odmierzonego (strzykawka) roztworu i dawkuj lub nanoś w ten sposób.

Tolerancja typowa dla mocnych psychodelików. Optymalny oczywiście byłby miesiąc przerwy. Minimalnie jednak tydzień ale radzę zaczekać ze 2-3 jeśli musisz prowadzić dużo badań, minimalizujmy szkody gdy to tylko możliwe.
  • 980 / 83 / 0
Dzięki za odpowiedz.
Rozpuszczona substancje w glikolu mogę pić normalnie?
Jak wygląda rozpuszczalność?
500 mg w 100 ml da rade?
Oczywiście jak trwałość tego roztworu?
500 mg to na kilka lat wystarczy chyba takze myślę czy jak rozpuszcze całość, czy bedzie degradowac?
  • 3649 / 995 / 2
Uprzedzam, że każdy, kto będzie ciągnął wątek walenia hiperdawek DOC'a - w szczególności iv, będzie nagradzany warnem. To NIE JEST bezpieczne!
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 50 / 6 / 0
Re: DOC
Nieprzeczytany post autor: Loude »
Znajomy po usypaniu na oko, pewnie z 30mg, na drugi dzien z DOC - przeżył. O dziwo. Z boku wyglądało to conajmniej groźnie, ale koniec końców wyszedl z tego bez benzo. Coś mu się jednak stało, zrobił się zobojętniały na świat i troche pogubiony.
Mi z kolei na trzeci dzien cos odbilo i zjadlem ok. 70mg. Dziękuje ewolucji za mechanizm tolerancji bo mnie chyba uratował, jedynie srałem pianą przez tydzień. Nie odczułem w ogóle efektów. Ale ja to ja. Dopiero jak dowiedziałem sie o przedawkowaniach które kończyły się amputacjami palców u nóg, czy rąk to dotarło do mnie co odjebałem.
NIGDY NA OKO, NIGDY 7+mg imo to górna granica dawkowania po której trip zmienia się w pojebanie z poplątaniem. Nie warto ryzykować.

Dlaczego warny za ten temat? Dyskusja na ten temat nie powinna być blokowana. Osoby które doświadczyły głupoty też chcą się podzielić swoimi spostrzeżeniami, dla potomnych. A że świat jest światem to i tak ktoś kto ma przedawkować to to zrobi, możliwe że jednak po przeczytaniu o konkretnych ubokach zmieni zdanie, z kolei kto inny sie nakręci - ale to już tylko i wyłącznie siebie może obwiniać.
Rozumiem idee harm-reduction ale to nie powód by ukrywać informacje i osobiste spostrzeżenia osób które poniosło z fantazją %-D

Odpowiadam nie na Twój post. Nikt tu nie zabrania wypowiadać się osobom, które przedawkowały DOC'a albo wzięły celowo. Ale na pewno nie będzie dopuszczalna dyskusja, że walenie 80mg IV jest bezpieczne. Nie wszyscy użytkownicy z zewnątrz czytają szczegółowo cały wątek. Czasami wystarczy, że wpiszą w wyszukiwarce "bezpieczna dawka DOC i dziwnym trafem wyskoczy im 80mg!". Koniec dyskusji na ten temat. /bg
tropimy maczannę
  • 2973 / 1618 / 35
Nieprzeczytany post autor: AnnaS »
Za stwarzanie zagrożenia życia będą warny, ilosci 70mg czy 50mg DOC, tego zwiazku ???!!!! To przedawkowanie i tylko cud moze uratowac taka osobe i niedorzeczne uznawać to za bezpieczne
Koniec off topa ale musiałam zareagować.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 270 / 24 / 0
czyli rozumiem ze dyskusje o na temat czasu działania/efektów w.wym. dawek będą warnowane?

nie /black goku
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 11 / 1 / 0
DOCtorek świetna sprawa, jednak trzeba masę czasu sobie wyznaczyć i najlepiej w moim przypadku bez osób pośrednich w domu bo o ile 4-HO-MiPT jest do ogarnięcia tutaj momentami nie widziałem co się dzieje a kolory wszelkie mnie pochłaniały. Do tego okropny ból pleców i zakwasy miałem na następny dzień, ktoś może wie dlaczego tak się stało?
Potem mniejsze dawki już nie dawały taki nieprzyjenych efektów ubocznych, jednak i sam trip był nijaki.
Czym zbijacie tą stymualcję na końcu? Melatonina za słaba, etizolam tez za słaby, Flubromazepam jedynie mi pomógł 8mg, lecz szukam coś innego jeszcze do ''usypiania'' na koncu :)
  • 3192 / 374 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
08 stycznia 2018alekolorowomi pisze:
Do tego okropny ból pleców i zakwasy miałem na następny dzień, ktoś może wie dlaczego tak się stało?
Mimowolne skurcze mięśni podczas tripa. Częsty efekt uboczny przy dużych dawkach.
  • 980 / 83 / 0
Rozpuscilem 500 mg w 100 ml glikolu
Pierwsza dawka 0.6 ml -- 3 mg
Naprawde jestem pod wrażeniem ten substancji, sporo czytałem ale przeroslo to moje oczekiwania.
Mam problem mianowicie czy taki roztwór w ciemnym miejscu wytrzyma mi kilka lat jak benzo np? Bo nie ma możliwości żebym sam zużył taka ilość szybciej. Czy rozdać to? Miałem tyle towaru, a bylem zniecierpliwiony
  • 594 / 34 / 0
08 stycznia 2018alekolorowomi pisze:

Czym zbijacie tą stymualcję na końcu? Melatonina za słaba, etizolam tez za słaby, Flubromazepam jedynie mi pomógł 8mg, lecz szukam coś innego jeszcze do ''usypiania'' na koncu :)
4 piwa z Namysłowa i jaranie w opór ;-)
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.