Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Ile musiałbym zakupić nasion do pojedyńczej dawki?
I jak to przygotować? Zmielenie nasion zalanie wodą i odstawienie na kilka godzin do lodówki a potem odcedzenie wystarczy na początek?
Dla mnie LSA to jedna z tych magicznych substancji. Ciężkie, fakt, ale mi życiowo dało więcej niż trip po LSD. Serio.
W kazdym raz to byl wilec Heavenly Blue (Ipomoea tricolor).
Z tego co widzę na stronie Legutko to zmienili gatunek roślin. Z iphomea Tricolor, jak było wcześniej na----> wilec, Powój pnący - Heavenly Blue niebieski - Ipomea purpurea - 2g. Sprawdź, czy tak nie miałeś na paczce napisane, jeśli tak, to jest to przyczyna.
Interesują mnie te które mogę kupić stacjonarnie albo przez internet, z 20-30g jednorazowo.
25 kwietnia 2018rhodiola1200 pisze: Niestety, legutki Heavenly blue już nie działają.
Pocieszyłeś mnie bo myślałem, że zemną coś nie tak, wszyscy tak cięszą się tym legutko a ja 2 x próba i nic.....8 gram. Są w biedrze teraz ale nie wiem czy jest sens próbować
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.