Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 36 / 1 / 0
Są dwie możliwości. Albo męczymy się ze zwałą zmniejszając jej działanie przy pomocy jakichś tam swoich wynalazków albo po prostu ją przesypiamy. Ja przy opcji pierwszej staram się dużo jeść, najlepiej owoców, jogurtów itd, dużo, dużo, dużo, dużo płynów. Kawa, fajki. Jest lepiej, do zniesienia ale absolutnie władka z organizmu pozbyć się nie da. A przy drugiej opcji upalam się jak świnia i zasypiam :)
http://www.youtube.com/watch?v=wAhwySvCOPs
http://www.youtube.com/watch?v=Ds9JN1XaBRA

" Taka iluzja pomaga opadać emocjom. "
  • 126 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dober »
polecam: piwo lub mleko, lekkie żarcie, dużo wody, witamina C (może to moje urojenie), zjarać się porządnie ew., nie siedzieć w domu...
to wszystko niby działa, ale bez zbędnego pierdolenia powinienem tu dodać, że najlepiej iść w kimę.
Uwaga! Użytkownik dober nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 427 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dekadan »
na zjezdzie sie nie da spac, a palenie przywraca niekiedy faze i huja ze spania
Uwaga! Użytkownik dekadan jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
caly czas na fazie jesc, jak nie da rady to glukoza i bialko z apteki. na koniec benzo i w kime. wstaniesz jak gdyby nigdy nic ;)
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 16 / 0
ja jak miałem zwała to zazwyczaj robiłem tak:
6:38 - prysznic (pamiętać żeby nabalsamować i nakremować ciało, skóra nie wygląda na taką "wysuszoną" i nie ma tego chujowego szaro-bladego odcienia)
6:53 - 50mg na obudzenie (w zależności od czystości towaru i tolerancji)
6:54 - papieros i w drogę do sklepu
6:57 - zakup piwa w sklepie 24/h, po czym jego natychmiastowa konsumpcja pod sklepem (butelkę oddać, wziąć jeszcze 2 piwka na zaś)
7:09 - ławka na boisku przy szkole, konsumpcja piwa przy akompaniamencie papierosa
~8:00 - powrót do życia

Później zostało tylko albo przyjebać i znowu się nakręcić, lub jarać ziele aż do chwili kiedy przyjdzie upragniony sen :zzz:

godziny zawarte tu są tylko przykładowo i ściśle teoretycznie %-D
Ryyyyyyyba!
  • 49 / / 0
dopic GBLem , od razu kima, i na drugi dzien duzo lepiej :)
a może miejmy dzis po 5 lat i beztroskie życie ? pobawimy się w chowanego,

albo berka, a może w dorosłych?
  • 77 / 1 / 0
teraz
Nieprzeczytany post autor: Good »
ja teraz piszac tego posta jestem na zejsciu,wciaglem wczoraj o 14 wora no dwoch i potem o 16 jeszcze jednego wora na dwoch i do chaty poszedlem o 12 w nocy i lezalem w lozku az do 12 w poludnie wypalilem przeszlo pol paczki fajek,lezalem z zamknietymi oczami przez caly czas bo zrenice sa mniejsze teraz wypilem kawe i siedze przed kompem,troche jestem zdplowany ale walcze.
Uwaga! Użytkownik Good nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
wydaje mi sie ze za zjazdy sa odpowiedzialne zanieczyszczenia powstale jeszcze na etapie syntezy, albo toksyczne dawki. po 2 zarwanych nockach po prostu stopniowo zaczalem odczuwac brak snu, wiec sie polozylem i zasnalem. tylko ze raczej nie zdaza mi sie wziasc wiecej niz 0,2g na raz, . i staram sie regularnie cos przegryzac. na raz to znaczy raz na 4h, albo raz na 2h przy podaniu dozylnym (jestem fetyszysta %-D )
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dober »
Zjazd od rana mam
wjebałem w organizm 1,5 sztuki całkiem porządnego tematu
jestem można teraz powiedzieć raczej napierdolony 8mioma kawami niż 1,5g walenia
i tak, kawa podtrzymała euforie
a raczej zajawkę na robienie czegokolwiek
. . . z nutką motywacji i porycia.

coraz ciężej przejść przez zjazd 'na suchy ryj'.
4 miesiące temu 'bawiłem się' raz na 2 tygodnie
2 miesiące temu raz na tydzień
obecnie 3 razy w tygodniu.

Wiecie o co biega. Przy okazji jako statystyczny narkoman wpierdoliłem w to szaleństwo jakieś duszyczki.
Kiedyś ukochana trawka stała się jedynie sposobem na sen.
Lecz to nie jest tak. 3 lata zacząłem amfofilie. Wtedy jednak, średnio powtarzałem jazdę w odstępie 2 miesięcy. Opcja była z innego osiedla...
Teraz kurwa jest na moim !!

Lecz żeby podtrzymać temat... Kawa uratowała mi dziś samopoczucie.
Uwaga! Użytkownik dober nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
albo 20mg zolpidemu donosowo ;)
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.