Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
najpierw wziol te krysztalki moje
te krysztalki to p2np ;)
amfa to to raczej nie byla, chyba ze jakies sladowe ilosci
ale co to bylo naprawde chyba nikt Ci nie odpowie
Strike pisze: Właśnie wczoraj wziąłem pierwszy raz amfe. Zwykła czysta (pewnie nie do końca;D) biała. Cały gram poszedł. Przypływ sił był niesamowity - czułem się świetnie. Trwało kilka godzin potem zjadłem małą kolacje bo za bardzo nie chciało mi się jeść, wypiłem litr wody i poszełem spać, jakoś zasnąłem;D Dzisiaj czuję sie średnio;P Troche mięśnie bolą i ogólnie zmęczony jestem;] Chyba nie warto powtarzać. Jeden raz wystarczy.
acha i masz racje raz wystarczy i za chuja nie warto powtarzać ;D
Marlon pisze: Kurde, dziwna sprawa, chyba dostałem coś innego zamiast fety, albo ta akurat tak na mnie działa. rzecz w tym, że "robi" mniej więcej tak: przypierniczam tłustą kreskę i minutę później (okrutnie szybkie wejście) mam ostre napieprzanie serca, generalnie standardowe pobudzenie i po jakiś 15 minutach efekt bardzo, ale to bardzo słabnie. Dodam, że widać, że jest dość mocno rozrobiona z jakimiś środkami zastępczymi (nie wiem co, pewnie aspiryna or sth), ale w niedługim czasie prawie całą sztukę walnąłem, więc nie wierzę, że tak słabo mogło być. Takie objawy są charakterystyczne dla jakiegoś innego środka? Czy to po prostu za małe ilości, i jest mocniej jeszcze rozrzedzona jak myślę(a myślę, że więcej jak 50% amph to nie było)? dodam, że nie fukam, zdarza mi się to ekstremalnie rzadko.
Ci też wjebali proszek do pieczenia
w końcu jakaś faze jest, nie? ;-)
:-D
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.