Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / 2 / 0
moze miales zly dzien albo lipe od dostawcy:p ja z doswiadczenia wiem ze dzisiaj nepa to tylko od dwoch pl vendorow mozna brac, reszta jest poprostu slaba, nawet zagraniczni maja takiego se nepa- jak dla mnie oczywiscie. Porownania duzego nie mam co do pentedronu, kiedy nie byl zdelegalizowany to bylem daleko od eksperymentow na szczurach, jednak zdania sa podzielone, jedni mowia ze jest ok, inni ze pentek byl lepszy. Pozatym synteza z syntezy po syntezie substancji tez musi zostawic jakis ubok w oddzialywaniu na organizm.
  • 4894 / 853 / 0
Będę miał 1g NEPa w pudrze. Testy najbliżej w przyszłym tygodniu. Zjadłem w życiu tylko z 5g pentka ale patrząc na analogie i np. bufedron - NEB to zawsze te n-etylowe wersje były mocniejsze i przyjemniejsze w działaniu. Widocznie nie ma na rynku dobrego sortu , dam znać po testach jakie są moje odczucia co do tej substancji.

Scalono | 909

Nie mogę już edytować posta więc z góry proszę o scalenie.

Sniffnąłem dziś 4x 50mg HEX-EN BIG CRYSTAL PS z galaktyki no i się zawiodłem bo dostałem chujową noradrenalinową faze na jakieś 1,5g z kardio akcjami, splyconym oddechem oraz chujową stymulacją , poratowałem się 2mg etizolamu , sytuacja się uspokoiła odłożyłem tego HEXa i sięgnąłem po NEPa. Próba uczuleniowa 10mg i po 15min sniff 100mg .

Działanie: Dosyć słabe i nie ma podjazdu to coś do pentedronu ba faza w ogóle nie przypomina pentedronu. Jest dużo słabsze w sumie to wróciła stymulacja taka pół na pół dopaminowo-noradrenalinowa, libido w górę i to na plus w sumie najbardziej. Podsumowując to te obecne ketony są dla mnie rozczarowaniem i nie umywają się do tych sprzed bana. NEB czy pentedron leżą dwie pólki wyżej, zadowolić się może chyba tylko amator obecną sytuacją na rynku RC stimów. Jedynie A-PiHP jest godne polecenia wg mnie obecnie i sieka mocno, torpeda i nr1 jak dla mnie... Tylko ten smród, to mnie odstarsza od tej substancji skutecznie. Kreślę właśnie jeszcze 100mg sniffuję i konczę na dziś zabawę , jestem trochę zawiedziony liczyłem na lepsze działanie i się przeliczyłem. Sporo uboków ten HEX-EN to totalna klapa a NEP ciut lepszy,potencjał do mixu z jakimś serotoninergikiem jedynie dostrzegam. Pozdro , sniff posiedzę coś porobie łykam eti i spać.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
Poczekaj aż się rozkręci i pochwal się toalerką.
Nep ma tą zaletę, że działa co najmniej pare godzin i zjazd jest znikomy więc nie skreślaj zaś tego od razu. Tobie może nie pasuje
  • 216 / 39 / 0
Yyy ale to tylko pierwszy raz był taki epicki podczas gdy pentadron klepał epicko za każdym razem. Więc nie sugerujcie się aż tak pierwszą próbą.

Próbowałem wapo kilkanaście razy i bardziej to jakaś mania w dopalanie była niż faktyczna przyjemność więc za specjalnie chyba nie polecam. Czekam aż będzie coś naprawdę dobrego ale poprzeczka u mnie jest bardzo wysoko... ketony to jednak wersja demonstracyjna jakiejś wersji alpha.
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 9299 / 1807 / 2
29 listopada 2017garbatykamel pisze:
moze miales zly dzien albo lipe od dostawcy:p ja z doswiadczenia wiem ze dzisiaj nepa to tylko od dwoch pl vendorow mozna brac, reszta jest poprostu slaba, nawet zagraniczni maja takiego se nepa- jak dla mnie oczywiscie. Porownania duzego nie mam co do pentedronu, kiedy nie byl zdelegalizowany to bylem daleko od eksperymentow na szczurach, jednak zdania sa podzielone, jedni mowia ze jest ok, inni ze pentek byl lepszy. Pozatym synteza z syntezy po syntezie substancji tez musi zostawic jakis ubok w oddzialywaniu na organizm.
Raczej ktos tu ma przeciazone uklady dopaminowy i adrenergiczny.
Winna jest zawsze substancja a nie brak bhp... :nuts:
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 784 / 16 / 0
czy nep bd lipnie dziaal jak biore dwa anafranile i fevarin i bralem haloperidol rispolept i olanzapine i tak slabo dziala ile odczekac ?
  • 4894 / 853 / 0
Conajmniej 2 tygodnie a najlepiej miesiąc.

Recenzja ode mnie.

NEP w pudrze działanie spoko ale fani pentedronu będą zawiedzeni bo nie ma tego efektu boom co miał pentek, zero nie ogaru faza jest przyjemna, stymulacja na przyzwoitym poziomie, clearhead fajne do pogrania w gierki i robienie tego co się lubi. Działanie bardziej w stronę hexenu niż pentedronu. Po 2 dniach ciągu na trzeci dzień już prawie nie klepie, w drugim już jest słabo ale na jedną nockę się nadaję świetnie z tym że ja dociągam praktycznie co chwile, jakieś 30min sniff za sniffem, Nie wiem jak zejście bo już nie pamiętam kiedy miałem zejście zawsze na koniec zabawy leci eti i olanzapina i to combo układa do snu i po 6-8h wstaje jak nowo narodzony, jak przesadzę to czasem nie da rady usnąć ale po łyknięciu tych psychotropów człowiek dochodzi do siebie i wygląda normalnie. Apetytu nie ma w ogóle, pamiętajcie o nawodnieniu ja wypijam szklankę wody, izotonika co godzinę przy takiej sesji jak już zasiadam.

Podsumowując to spoko i przypadł mi nawet do gustu, ciut słabszy profil od hexena w krystalicznym pudrze ktory jest teraz dragiem nr 1 u mnie.

Zażywam codziennie 10mg olanzapiny na sen.
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2017 przez F6mGCrx3, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9299 / 1807 / 2
[mention]szaman8[/mention] uzupelnij opis o leki ktore zazywasz.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 361 / 15 / 0
A ja mam takie zapytanie do ludzi, którzy na tym NEP-ie zjedli zęby i z niejednego wora jedli.
Skopiuję z psychonaut:

Insufflated

Dosage
Threshold
< 10 mg
Light
10 - 20 mg
Common
20 - 40 mg
Strong
40 - 80 mg.
Heavy
80 mg +

Duration
Total
2 - 4 hours

Widziałem posty w tym temacie, gdzie ludzie piszą, żeby brać nosem setkę co najmniej, co zaprzecza powyższym danym. Widziałem też takie, że 40 sniffem i potem znowu 40 sniffem itp. co osoba to opinia. Ja na ketony tolerkę mam dość sporą, często cmc leci i nie chce się zawieźć. I jak z czasem działania? Faktycznie po tych 4h jak zarzucę eti, to pójdę w kimę? Dostałem jako sampla i w sumie, w ciągu tygodnia, może bym zarzucił to, a nie chce się zawieźć i chciałbym możliwie dobrze wykorzystać potencjał tej substancji, o ile jakiś ma.
  • 4894 / 853 / 0
Słabe sorty są na rynku i substancja jest mało ciekawa imho już lepszy hexen jest. Ja się przeliczyłem bo myślałem że to podobne będzie do pentedronu gdzie na wjeździe pojawiał się zajebisty nieogar. Tutaj tego nie ma ot zwykła stymulacja dopaminowo-noradrenalinowa słabsza od amfetaminy i to dużo słabsza. Ja na start waliłem 50mg ale po chwili dociągalem i tak się leci do końca wora albo aż uzyskamy stan w którym zdajemy sobie sprawę że już nie warto dociągać bo nic dobrego z tego nie wyjdzie.

eti spokojnie Cię ulula w dawce 2-4mg .
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.