alfinsisa sie nie doczekam raczej do wt/
skormnie bo ni ma skad akatar i moze cos inneg
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
zaczyna sie od 9:43
https://www.youtube.com/watch?v=0TUXerC ... e=youtu.be
Tolerancja: niska/średnia
Dawka: 1mg
Działanie zaczyna być odczuwalne po 30min. W ciągu kolejnych 90min narasta wielka potrzeba snu.
co daje 200 ml/250 mg nam 1 ml to 0.8 mg
Zero tolerancja na benzo, ile wziąść tak na polepszenie chumorze na zwala ?
Ile wziasc na pierwszy raz bez toleranci ? Dorzuce do tego troche a-pvp
Gilbert pisze:Substancja jest bardzo dobra, działa znacznie krócej niż flubromazepam i ma działanie wybitnie nasenne.
Tolerancja: niska/średnia
Dawka: 1mg
Działanie zaczyna być odczuwalne po 30min. W ciągu kolejnych 90min narasta wielka potrzeba snu.
Nie wiem ile tego bierzecie, ale ja wiecej niz 0,5mg flubrozolamu juz na sen wiecej nie wezme. Juz wole uzupelnic klonazolamem. Mix 0,5mg + 0,5mg obu substancji mi juz daje zasnac bez stresu. Mocna kawa, lub tabsa z kofeina moga lekko zredukowac "kaca" po flubrozolamie, ale jesli rano jedziecie samochodem do pracy to i tak nie polecam usypiania sie flubro - to gowno naprawde jebie refleks i motoryke. Ja po wzieciu 1mg flubromazolamu (prawidziwwego proszku -> roztwor glikolu, zadne oszukane blottery!) mialem jeszcze delikatatne problemy z motoryka podczas kursu tanca jakies 16-17 godzin po zazyciu. Dla tego nie podoba mi sie to benzo!
Na razie biore male dawki tego gowna + male dawki clonazolamu zeby spac. Sam clonazolam usupia niestety dopiero w duzych dawkach, a ja chce z niego z schodzic.
Ale ogolnie to Flubromazlam to dla mnie jest slaba substancja, nawet w dawce mniejszej niz nasenna [np. 0,3mg] sa juz bardzo delikatne problemy z motoryka i niewyrazna mowa- nie polecam. Przy czym efekt przeciwlekowy i prospoleczny nadal ponizej przecietnej - tutaj klonazolam góruje na calej linii.
Na dzien polecam zdecydowanie Klonazolam - jednyny jego minus to amnezjogennosc - trzeba naprawde uwazac z dawkami, Ale za to chodzicie i gadacie po klonazolamie jak pewne siebie, elekwentne czarusie. Flubro to z kolei belkotanie, obijanie sie o sciany, oraz sciaganie uwagi przechodniow "pijany czy jakis nacpany?". Wybor chyba jasny. Klonazolam genialnie fajnie zastepuje oryginalnego klona na dzien --> czekamy teraz na fajne nasennne rc benzo ze sredni0-krotkim okresem poltrwania, bez takiego ostrego wjazdu na blednik.
No chyba ze moze takowe znacie? Czas poltrwania nie gra zasadnieczej roli, wazne zeny rano czlowiek wstal normalnie, nadawal sie do zycia i mogl normalnie funkcjonowac.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.