Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 570 / 8 / 0
xemnaspl blotter 1.25mg flubromazolamu w połączeniu z 5.5mg clanazolamu napędzil mnie na dalsze dzialanie
alfinsisa sie nie doczekam raczej do wt/
skormnie bo ni ma skad akatar i moze cos inneg
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 1 / / 0
Miałem brać klonozolam, ale się skończył więc myślę o tym. Jak ma się do uśpienia po a pvp i działanie anty lękowe również po a pvp.
  • 352 / 4 / 0
Posłuchajcie sobie mojej krótkiej opinii na temat tego benzo

zaczyna sie od 9:43

https://www.youtube.com/watch?v=0TUXerC ... e=youtu.be %-D
  • 334 / 6 / 0
@UP Szczerze? Nie krec juz wiecej takich filmow.
  • 853 / 56 / 0
Bo już się pytali i odpowiedzi nie było - nie jest znany okres półtrwania tego wynalazku?
  • 40 / / 0
Substancja jest bardzo dobra, działa znacznie krócej niż flubromazepam i ma działanie wybitnie nasenne.
Tolerancja: niska/średnia
Dawka: 1mg
Działanie zaczyna być odczuwalne po 30min. W ciągu kolejnych 90min narasta wielka potrzeba snu.
  • 3 / / 0
250 mg rozpuściłem w 200 ml 95 % spirytusu
co daje 200 ml/250 mg nam 1 ml to 0.8 mg

Zero tolerancja na benzo, ile wziąść tak na polepszenie chumorze na zwala ?
  • 3 / / 0
w 200 ml spirytusu rozpuscialem 250 mg czyli wychodzi jakies 0.8 mg na ml

Ile wziasc na pierwszy raz bez toleranci ? Dorzuce do tego troche a-pvp
  • 334 / 6 / 0
Gilbert pisze:
Substancja jest bardzo dobra, działa znacznie krócej niż flubromazepam i ma działanie wybitnie nasenne.
Tolerancja: niska/średnia
Dawka: 1mg
Działanie zaczyna być odczuwalne po 30min. W ciągu kolejnych 90min narasta wielka potrzeba snu.
To prawda, dzialanie mocno nasenne. Ale co z tego z jak czlowiek po nawet 10h [!!!] snu wstaje i ma zjebana motoryke i zaburzenie mowy. I taki stan trwa nawet kilka godzin po przebudzeniu [ktore jest ciezkie - w sensie ciezko zmotyowowac sie zeby wogole wyjsc z wyra :)].

Nie wiem ile tego bierzecie, ale ja wiecej niz 0,5mg flubrozolamu juz na sen wiecej nie wezme. Juz wole uzupelnic klonazolamem. Mix 0,5mg + 0,5mg obu substancji mi juz daje zasnac bez stresu. Mocna kawa, lub tabsa z kofeina moga lekko zredukowac "kaca" po flubrozolamie, ale jesli rano jedziecie samochodem do pracy to i tak nie polecam usypiania sie flubro - to gowno naprawde jebie refleks i motoryke. Ja po wzieciu 1mg flubromazolamu (prawidziwwego proszku -> roztwor glikolu, zadne oszukane blottery!) mialem jeszcze delikatatne problemy z motoryka podczas kursu tanca jakies 16-17 godzin po zazyciu. Dla tego nie podoba mi sie to benzo!
Na razie biore male dawki tego gowna + male dawki clonazolamu zeby spac. Sam clonazolam usupia niestety dopiero w duzych dawkach, a ja chce z niego z schodzic.

Ale ogolnie to Flubromazlam to dla mnie jest slaba substancja, nawet w dawce mniejszej niz nasenna [np. 0,3mg] sa juz bardzo delikatne problemy z motoryka i niewyrazna mowa- nie polecam. Przy czym efekt przeciwlekowy i prospoleczny nadal ponizej przecietnej - tutaj klonazolam góruje na calej linii.

Na dzien polecam zdecydowanie Klonazolam - jednyny jego minus to amnezjogennosc - trzeba naprawde uwazac z dawkami, Ale za to chodzicie i gadacie po klonazolamie jak pewne siebie, elekwentne czarusie. Flubro to z kolei belkotanie, obijanie sie o sciany, oraz sciaganie uwagi przechodniow "pijany czy jakis nacpany?". Wybor chyba jasny. Klonazolam genialnie fajnie zastepuje oryginalnego klona na dzien --> czekamy teraz na fajne nasennne rc benzo ze sredni0-krotkim okresem poltrwania, bez takiego ostrego wjazdu na blednik.

No chyba ze moze takowe znacie? Czas poltrwania nie gra zasadnieczej roli, wazne zeny rano czlowiek wstal normalnie, nadawal sie do zycia i mogl normalnie funkcjonowac.
Ostatnio zmieniony 23 marca 2015 przez Zbysiu, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 3959 / 148 / 0
mam dwa kartony po 1mg ale z tego co widze to kartony na nikogo nie dzialaja?
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.