Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Trzeźwa stymulacja, pozytywny kop i motywacja do działania. Ostatnio bardzo tego potrzebowałam bo bywały dni, że nie miałam nawet sił i chęci wstać z łóżka. Jednym słowem zakochałam się.
Bezsenność do ogarnięcia 75mg Hydroxyzyny i śpię jak dziecko. :-)
Satif pisze:@Bio Teraz nie dostaniesz dobrej amfetaminy, która kopałaby tak jak powinna. Pentedron nie jest najlepszym BK, wyobraź co by się stało gdyby 4-MMC dostali %-D Z tym głosem w głowie lepiej do psychiatry idź.
xtremich pisze:czy można brać pentedron podczas zażywania antybiotyku ? Chodzi mi konkretnie o duomox zawierajacy 1g amoxycyliny
nie możesz odpuścić ? :>
z jakiegoś powodu bierzesz ten antybiotyk, nie żebym się w Matkę Teresę bawiła, ale pentedronem nie pomożesz organizmowi w regeneracji ;)
primum non nocere
gdy jakieś 2 miesiące temu zacząłem testować pentedron, to działał bardzo dobrze w małych dawkach, a kiedy tolerancja mocno wzrosła zrobiłem 2tyg przerwę. Po przerwie pentedron działał tylko trochę lepiej i żeby było dobrze musiałem walić 2 razy większe dawki w porównaniu do moich początków z tym bk. Po kolejnej 2 tyg. przerwie pentedron działa mniej więcej tak, jak pod koniec drugiego 'cyklu'. Pytanie: czy jest jakiś sposób, żeby zmniejszyć tolerancje? Teraz wale takie dawki, że cała moja twarz jest czerwona i gorąca, mam lekkie problemy ze wzrokiem (obraz tak rozmazany, że ciężko rozczytać małe litery, z którymi normalnie nie mam problemu), ale tylko w czasie działania i kilka godzin po oraz bóle głowy. To wszystko występuje głównie na zejściu. Dawki jakie testuje to ok. 300mg w zazwyczaj czterech sniffach, w odstępach ~ 0,5h. Czym mogą być spowodowane takie efekty?
BTW przez jakiś czas sypałem sobie jednorazowo około 50mg - 70mg dość często i efekty uboczne zjadły oczekiwane działanie. Na tą chwilę od święta poleci jakieś 30mg gdy naprawdę potrzebuję się rozbudzić, wcześniejsze ilości oferują samą zwałę z objawami podobnymi do Twoich. Teraz żałuję, że nie sypałem tyle od początku, bo pentedron to świetny odmulacz i motywator, ale raczej nie do codziennego użytku. Chyba że w naprawdę niewielkich dawkach, o czym już się pewnie nie przekonam.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
dziś: pobudka o 5 rano po 4 h snu, zapierdol na uczelni, mega dużo nauki... 13 - umieram ze zmęczenia praktycznie. Pento pod język, naprawdę bardzo niewiele, znieczulone pół twarzy na 20 minut, a potem cudowny chillout, zero głodu, poczucie, że ze wszystkim sobie poradzę, wzrost wydolności (bo na rowerze jechałam ^^), duuużo energii, wiedza zajebiście wchodzi. :}
po dwóch godzinach gdzieś tak lekki zjazd, ale dla mnie nieporównywalnie lżejszy od np. zjazdu po ethacie, który niestety oznacza dla mnie mega depresję, apatię, płaczliwość i myśli rezygnacyjne. :rolleyes: zwyczajne obniżenie nastroju i zmęczenie.
19 - kolokwium i ogromne napięcie emocjonalne, potem impreza, na którą totalnie nie mam siły. Pento pod język :P i po 30 minutach energia, słowotok :), zwiększona empatia, i znów zero głodu.
zjazd mam teraz w sumie, ale znów leciutki, niedobrze mi było przez chwilę, a teraz czuję duże zmęczenie, co mi siada, bo się kładę spać za moment. :) no i ciężko stwierdzić, czy to pento, czy zarwana noc i 20 godzin na nogach.
mój ulubiony stymulant, zdecydowanie. ;) obok pseudoefedryny. :-D
primum non nocere
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.