Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1199 / 8 / 0
ja walilem maks 20 mg krysztalu co 2 godziny przez 4 dni prawie i dopiero pod koniec dzialalo jak nalezy ;] nie wiem czy warto.
  • 1987 / 108 / 0
Re: alfa-PVP
Nieprzeczytany post autor: scr »
thalchemist, 100mg? nie wiem jaki masz sort, ale to z 5-10 razy za dużo. zwłaszcza w przypadku kryształu - choć nie udało mi się go próbować w dawkach np. 5mg, to jednak 20mg to max i podobne efekty również się lubią pojawiać.

mfighter, zależy ile czasu chcesz to trzymać rozpuszczone. ale generalnie nie ma problemu. musisz mieć pewność, że dostałeś tyle ile zamówiłeś, a zdarza się, że jest więcej. PVP bym miesiącami nei trzymał, ale MDPV rozpuszczone w wodzie destylowanej trzymałem przez kilka lat w ciemnej butelce i działało jak trzeba.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 5 / 0
setka na raz to fhuj tego wynalazku, scr masz pmke
głupio wyszło...
  • 262 / 2 / 0
tak, 100mg, a ostatnio przerobilem grama w ciagu doby. z tym ze metkat z 5 paczek oralnie na raz nie robi na mnie wrazenia, 2 gramy bufa, pentedronu w jedna noc (oczywiscie nie wszystkie substancje w jedna noc) to dla mnie normalka. EPH 1g znika w kilka godzin... gram alfy starcza mi na 2-3 dni bez szalenstw, tylko przerazaja mnie te psychozy. wiem, tolerke mam raczej kosmiczna i przydalaby sie przerwa w ketonach, ale nie mam sily sie za to zabrac.
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
  • 96 / 1 / 0
alfa daje mega kopa na wejściu i za to uwielbiam tą substancje. Było by idealnie gdyby nie te psychozy :( wczoraj przerobiłem 1,5g 3mmc w jedną noc i o dziwo bardzo przypomina PVP. Chciałoby się zmniejszyc tolerancje. Z autopsji wiem że alfa mocno miesza w serotoninie i np takie x-APB nie działa najlepiej brane po kilku dniach po alfie.
  • 2 / / 0
Re: alfa-PVP
Nieprzeczytany post autor: m20 »
mój koleszka jak zjadł nie całego grama to zygał piano i o mało co nie wykopycił. ale jak doszedł do siebie to mówił ze faza konkret
  • 262 / 2 / 0
sprawdzalm roznych vendorow, zreszta nie dziwi sie obecnej sytuacji, biorac pod uwage ze juz ponad 2 lata biore ketony, prawie non stop. biorac a-pvp skupiam sie na jednej czynnosci, potrafie sie wkrecic w cokolwiek co robie, te glosy mi poprostu przeszkadzaja i rozpraszaja moja uwage. a skoro przeszkadzaja, to logiczne ze wolalbym sie ich pozbyc.
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
  • 20 / / 0
po 4 dniach i 4 nocach na alfie fazy sa takie ze sie chowasz od ludzi.
moja wyprawa po lesie wygladala tak ze chodzilem z blacha po lesie kucalem za drzewo bralem bucha patrzylem czy nikt nie idzie i za kolejne drzewo i tak do bialego rana , rano powrot do domu towar w kielnie do kumpla a tam to samo buch gadka i tak do wieczora a wieczorem znowu to samo cala noc w lesie... woda ani jedzenie kompletnie nie podchodzi. po 4 dniach 8 kg w dol totalnie odwodniony , gdy zacznie sie juz normlanie jesc ogrona ochota na slodycze.

musze jeszcze dodac ze pvp strsznie duzy potencjal uzależniający. moge isc o zaklad ze 90% osob ktore to testowaly to testowaly to do konca az sie skonczylo potem byl smutek i rozpacz ze nie ma i sie chcialo wiecej
  • 652 / 3 / 0
Można to zarzucać parę godzin po etylofenidacie?
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 652 / 3 / 0
Rano 9:30 poszła na oko niziutka dawka ~10/15 mg, po wczorajszych ekscesach z etylofenidatem i metoksetaminą nie chciałem przeszarżować. No i? Po 15 minutach od zapodania czuję się jak Puchacz Ruchacz Rozpierdalacz, co to zrobi co trzeba, gdzie trzeba, komu trzeba i jak należy a potem jeszcze wypierdoli 300% normy niczym Przodownicy Pracy made in PRL. Piękna rzecz, ale pikawa wariuje!

PS. Zważywszy na to ile tego i owego mam wygląda na to, że czeka mnie ciekawy weekend, po którym albo zrobię coś głupiego i będę żałował przez następne xx dni, albo wyjdę z tarczą i +5 do gimbo-nieśmiertelności... Haha, taki stary jestem a dalej się bawię w gimbusa, już nie te czasy koleżko. ... piszę sam do siebie ... ...czyli czas najwyższy zająć się czymś konstruktywnym i odwrócić wzrok od tej jaskini zła %-D.
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2012 przez arturc1, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.