Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 322 / 2 / 0
@up pente na pewno nie, dość niedawno dwie osoby na forum poświęcały swój mocz do badań. Co do alfy, nie wiem.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 1628 / 199 / 0
Wg. mnie to może być zasługa 6-APB, bo ma najbardziej zbliżoną budowę do amfetaminy.
  • 196 / 3 / 0
Silna, mocna, bardzo mocna. Może ktoś to ustawić w odpowiedniej kolejności ? Bo nie wiem czy moc ma większą siłe, czy siła większą moc.. ;D
:yay:
  • 720 / 12 / 0
Sie nacpal i spekuluje %-D
Bardzo Silna, Silna , Srednia/Dośc Mocna - ja bym tak dal :D
  • 440 / 31 / 0
PuTTy pisze:
Sie nacpal i spekuluje %-D
Bardzo Silna, Silna , Srednia/Dośc Mocna - ja bym tak dal :D
Nie spekuluje, tylko analizuje.
Nie zrozumiałeś go. Chodzi o to, że moc, a siła to dwa różne pojęcia.
Ja bym zamienił sposób określania poziomu euforii/stymulacji/empatii na procenty, gdzie mefedron 100%, a kanapka z pasztetem 0%.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 0
nie wiem gdzie napisać

szukam porównania MPA do a-PVP
  • 38 / / 0
koziq321 pisze:

szukam porównania MPA do a-PVP
alfa- duzy speed, paranoje, leki, nieogar (sniff 30-100mg takie dawki testowane)
mpa- srednia euforia. stymulacja ok.czystosc mysli (dawka 50mg sniff) . nie polecam poniewaz jest toksyczna (w jej budowie znajduje sie atom siarki, doczytasz na forum.

polecam etylofenidat
  • 4 / / 0
Zamiennik bufedronu na imprezę? Myślałem nad 3-MMC/pentedronem/neb'em. W mixach z dużą ilością alko.
  • 1628 / 199 / 0
maryooosh pisze:
nie polecam poniewaz jest toksyczna (w jej budowie znajduje sie atom siarki, doczytasz na forum.
Nie przesadzajcie już tak z tą siarką ludzie, to jest tylko 10mg dwuwartościowej siarki na 50mg MPA. To już góra ryżu z kurczakiem jest bardziej niezdrowa niż taka ilość.

Oczywiście nie mówię o wpierdalaniu 1g przez noc czy innych podobnych rajdach.

Poza tym witamina B1, metionina, cysteina i wiele innych zawierają taką samą siarkę i raczej od nadmiaru nikt nie umiera czy choruje.
  • 438 / 6 / 0
gdy mefedron był legalny, nikt się nie przejmował czy to siarczan czy chlorowodorek tylko każdy napierdalał równo, to co było pod ręką
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.