Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 322 / 2 / 0
@up pente na pewno nie, dość niedawno dwie osoby na forum poświęcały swój mocz do badań. Co do alfy, nie wiem.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 1628 / 196 / 0
Wg. mnie to może być zasługa 6-APB, bo ma najbardziej zbliżoną budowę do amfetaminy.
  • 196 / 3 / 0
Silna, mocna, bardzo mocna. Może ktoś to ustawić w odpowiedniej kolejności ? Bo nie wiem czy moc ma większą siłe, czy siła większą moc.. ;D
:yay:
  • 720 / 12 / 0
Sie nacpal i spekuluje %-D
Bardzo Silna, Silna , Srednia/Dośc Mocna - ja bym tak dal :D
  • 440 / 30 / 0
PuTTy pisze:
Sie nacpal i spekuluje %-D
Bardzo Silna, Silna , Srednia/Dośc Mocna - ja bym tak dal :D
Nie spekuluje, tylko analizuje.
Nie zrozumiałeś go. Chodzi o to, że moc, a siła to dwa różne pojęcia.
Ja bym zamienił sposób określania poziomu euforii/stymulacji/empatii na procenty, gdzie mefedron 100%, a kanapka z pasztetem 0%.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 0
nie wiem gdzie napisać

szukam porównania MPA do a-PVP
  • 38 / / 0
koziq321 pisze:

szukam porównania MPA do a-PVP
alfa- duzy speed, paranoje, leki, nieogar (sniff 30-100mg takie dawki testowane)
mpa- srednia euforia. stymulacja ok.czystosc mysli (dawka 50mg sniff) . nie polecam poniewaz jest toksyczna (w jej budowie znajduje sie atom siarki, doczytasz na forum.

polecam etylofenidat
  • 4 / / 0
Zamiennik bufedronu na imprezę? Myślałem nad 3-MMC/pentedronem/neb'em. W mixach z dużą ilością alko.
  • 1628 / 196 / 0
maryooosh pisze:
nie polecam poniewaz jest toksyczna (w jej budowie znajduje sie atom siarki, doczytasz na forum.
Nie przesadzajcie już tak z tą siarką ludzie, to jest tylko 10mg dwuwartościowej siarki na 50mg MPA. To już góra ryżu z kurczakiem jest bardziej niezdrowa niż taka ilość.

Oczywiście nie mówię o wpierdalaniu 1g przez noc czy innych podobnych rajdach.

Poza tym witamina B1, metionina, cysteina i wiele innych zawierają taką samą siarkę i raczej od nadmiaru nikt nie umiera czy choruje.
  • 438 / 6 / 0
gdy mefedron był legalny, nikt się nie przejmował czy to siarczan czy chlorowodorek tylko każdy napierdalał równo, to co było pod ręką
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.