ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
czy 50mg jakoś zadziała? Niechce wypierdolu bo bede z rodzina na sylwka.
  • 3490 / 57 / 0
"Maaaamoooo, kocham Cięęęę, Jeeezu, ale fajnie, że wszyscy tu jesteście" :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1167 / 13 / 0
zle napisalem. ze znajomymi i rodzina.
  • 3490 / 57 / 0
Musisz przyznać, że wizja zabawna. Ja kiedyś sfecony proponowałem mamie kreskę, że razem wysprzątamy DOM na błysk szczoteczkami do zębów, taka misja. Nie chciała ale śmiała się, mama czuje żarciki.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 827 / 3 / 0
Fete mamie?! Okrutny jesteś... xD vi4rus, ja nie polecam. Bo po co? Tylko schemat się będzie w bani kręcił. Chyba, że puszczą Ci hamulce i wcale Ci to nie przeszkadza... :)
Miej dystans
  • 195 / 2 / 0
Sorry za zenujacy powrot do temtu barwy RC i za brak polskich znakow :-| . Nigdy wczesniej nie bawilem sie 5-APB i wlasnie dostalem 0,5g. Zapach taki typowo chmiczny: duszacy, jakby przelezal swoje najlepsze dni na strychu. Wiekszosc osob w tym watku mowi, ze ich piatka miala bezowe, pomaranczowe, czy brazowe zabarwienie. Ja za to mam cos blizej rozowego. Moze jak sobie zaczne wkrecac to pojawi sie jakis przeblysk bezu. Mial ktos taki sort? Zrodlo calkowicie niesprawdzone, cena taka jak wszedzie, ale to raczej nie ma znaczenia. Planuje zarzucic ok 130-140mg, pewnie wezme w 2 mniejszych porcjach cos na dorzutke w razie calkowitej klapy. Jezeli ktos sie spotkal z takim towarem to prosilbym o info, bede przynajmniej wiedzial czego moge sie spodziewac.
  • 1167 / 13 / 0
Ja posiadam ten kolor co pod linkiem
http://i.imgur.com/uMabN.jpg

Niby jest to jasno bezowy i jest dobry. Sorry za jakość robione w ciemnym pokoju.
  • 21 / / 0
Witam
Postanowiłem zrobić pierwszy raz test z 5-ABP po pozytywnych tutaj opiniach. Wcześniej brałem z 8 razy 6-ABP i zawsze było wyśmienicie.
Dawka 5-ABP ja i mój kolega początkowo po 125mg oralnie, po 3 godzinach jedyne zauważalne działanie to dziwne kręcenie się w głowie, 0 eufori, 0 empatii, 0 speeda, za to dziwny nieogar. Po 3 godzinach walnęliśmy jeszcze 50mg i po godzinie 50mg do nosa. Sytuacja się nie zmieniła, 0 pozytywnych efektów, jedynie miałem problem z zaśnięciem. Sort od znanego vendora u którego zaopatrywałem się w 6-ABP.
Kolor jak wszyscy inni, s&s idealne. Ktoś wie skąd takie działanie?
Pozdrawiam.
  • 1167 / 13 / 0
jak jest ze spaniem na zejsciu? bez problemu cz bezsenosc?
  • 290 / / 0
to jest strasznie kapryśne ale jak pierdolnie to nie będziecie niczego innego pragnąć tak bardzo jak tego stanu po 5-APB ;)))
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.