Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3898 / 238 / 13
DMT na podroz tramwajem - ze 2-3 przystanki a czlowiek przezywa nieskonczonosc :D

Wychodzisz innym czlowiekiem
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1893 / 180 / 0
  • 1610 / 55 / 0
Nie wiem dlaczego jak narazie tylko dwie osoby o tym wspominaly, ale grzybki halo idealnie działają jeśli chodzi o very pierwszy post. Dawka mała żeby nie odpłynąć- 10-20 wszamanych przed wyjazdem i na 4 godziny masz spokój. Na dłuższe podróże możesz nawet zjeść w swoim przedziale %-D 10 sprawi że będziesz wesoły, lepsze kolorki i niezła muza, a przy tym totalny ogar i zero odpływu. 20 halunów- naprawde niezłe kolorki i dźwięki. Możesz się też troche pośmiać. Po grzybkach fajnie patrzeć w okno jednocześnie słuchając muzyki, a najlepiej jeszcze miec przy sobie jakiegoś przyjaciela. A, przy 20 tez jest raczej ogar tylko efekty lepsze. Tylko jak zjecie z 60 to zaczniecie zupełnie niczego nieogarniac- świata, przestrzeni, czasu i wgl. Nie żebym uważał was za nic nie wiedzących ale warto dopisać takie rzeczy. Kurde, jak te pisanie szybko leci przy pisaniu xd Tylko ze jak ktos nie zrobil sobie rocznego zapasu to nie będzie miał grzybków :#:
  • 35 / 2 / 0
  • 361 / 41 / 0
Moja ostatnia dłuższa podróż - paczuszka Acodinu, słuchawki w uszach i jechało się rewelacyjnie całą noc.
Jedyny minus to omineło mnie kilka postojów na które chętnie bym wyszła na papierosa ale nie byłam w stanie wstać z miejsca ;)
Nie mam pojęcia czy współpasażerowie w autokarze cokolwiek zauważyli, z tym że nie obchodziło mnie to ani trochę :)
Bajeczne widoki za oknami - polecam ;)
  • 3898 / 238 / 13
Właśnie sobie wyobraziłem, że to oko z awatara to nie prawe tylko lewe i masz takie dwa ze wspólną brwią - weź to zwizualizuj %-D By the way - fotoszop był heheheh o jaaa

eee..yyy no tak - narkotyk na podróż - coś nasennego albo "półnasennego"/oniryczna faza maybe opyo maybe nah...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 231 / 12 / 0
browary. i ogolnie alkohol. podróż w pkp będąć najebanym i znacznie szybciej czas leci i wogole ten klimat ;d co innego pks nie chciałbym być po browarach..
"Niejednemu tu psychiatra jestem pewien nie pomoże,"
  • 1148 / 229 / 7
Reisende pisze:
Moja ostatnia dłuższa podróż - paczuszka acodinu, słuchawki w uszach i jechało się rewelacyjnie całą noc.
DXM również polecam, no chyba że ktoś ma mdłości po tym.
Wrzucone 120mg (a może 150? jak coś to miałem zerową tolerkę) w autobusie pół godziny przed przesiadką, potem czekanie na pociąg i na fazę, chodzenie po dworcu na peaku %-D .
W pociągowym kiblu dorzucone 90mg. Potem słuchanie muzyki. Bardzo miłe przeżycie.
Dzięki działaniu amnezyjnemu czas się mniej dłuży.
Reisende pisze:
Bajeczne widoki za oknami - polecam ;)
Dokładnie tak, jak już schodzi i neurony odzyskują czucie między sobą ( :-D ) to bardzo fajnie się wygląda przez okno...
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 167 / 15 / 0
Ah..Oczywiście na podróż cudowna metoksetamina :v
  • 3732 / 45 / 0
up. Najlepsza! Pilotowalam po niej autokar Polska-Niemcy, dyskutujac z kierowca o jakosci MDMA w Polsce. :)
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.