Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
czy znane są przypadki wyjścia z kota na stałe? interesuje mnie głównie kociak drapiący struny (jako najsilniej uzależniający), za kryterium przyjmijmy 1 rok bez kocenia, dodatkowo przydałoby się info czy dana osoba nie korzysta z innych stymulantów
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
Uważam, że przekreślanie wiary jest czystym szaleństwem i pozbawianiem się ogromnego źródła siły.
scalono- sonen
Nie mogę już edytować, więc walnę pod spodem.
Sprzątając dziś moje małe "laboratorium" przypomniała mi się moc ciśnienia onegdaj.
Znajdowałem się wówczas w małym mieście, z trzema aptekami na krzyż. A jak przyciśnie, to i 21 w niedzielę jest porą handlową
Wobec powyższego, z odpowiednią dozą srebrników wyruszyłem 5km do apteki dyżurnej. Naturalnie, "nie ma".
Niestrudzenie ułożyłem plan - który wykonałem. Wycieczka samochodem, do oddalonej o 30km(!) apteki, po to by kupić pakę acataru :nuts:.
E: Aha, plan oczywiście powstał w zgieblonym umyśle.
Koszta paliwa w obliczu ciśnienia jakoś blakły :P.
Sam nie dowierzam, że byłem do czegoś takiego zdolny - dodam, że nigdy nie byłem w kocim ciągu, a owo wydarzenie, od poprzedniej reakcji dzieliły 2 tygodnie.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
wiekszosc neuroleptykow ktore blokuja dopamine moge tylko blokowac kota, co innego flupentiksol lub amisulpiryd w malych dawkach.
ja tez miksowalem i z tymi co dopamine podnosza i blokuja i specjalnie nie zauwazylem zadnej roznicy. pic na wode.
Jesli chodzi o koszt i fatyge wyprawy po kota do apteki odnoszac sie do satysfakcji po strzale to sie nie oplaca choc robie to nagminnie od dluugiego czasu
najlepiej jest pochodzic po aptekach raz i porzadnie, zakupic kilkanascie paczek i miec spokoj na jakis czas.
ale to zwlekanie poki kot sie zrobi @-) przeokrutny los nas spotkal i wyjatkowo skvrwiale uzaleznienie niestety :rolleyes:
londonunderground pisze: Pozdrawiam, i mam kurwa nadzieje że w końcu ktoś przestanie wykorzystywać nasze słabości do ćpania i wprowadzi ten szit na receptę, tak jak to było z efedryną. (Ps. sorry że się tak rozpisałem)
Passenger pisze:Oczywiście, przecież od wieków wiadomo, że prohibicja daje najlepsze efekty w leczeniu uzależnień :nuts: ...londonunderground pisze: Pozdrawiam, i mam kurwa nadzieje że w końcu ktoś przestanie wykorzystywać nasze słabości do ćpania i wprowadzi ten szit na receptę, tak jak to było z efedryną. (Ps. sorry że się tak rozpisałem)
jednak to tylko kropla w morzu potrzeb.ja osobiscie bym sie cieszyl bo bym z tego wtedy wyszedl :cheesy:
Wniosek: Better the devil you know than the devil you don't ^_^.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.