4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 129 / 8
Mogę Ci napisać, że to od manganu, jeśli to ma osłabić Twoje ciśnienie na przyjebanie metkata; ale nie uważam tak. 95% przyjętego manganu jest wydalana z żółcią, o ile masz zdrową wątrobę.

Co to znaczy, że jego stan uległ zauważalnej poprawie? Jaki był na początku, a jaki po tych 5 miesiącach? Co do tego 40-latka, to jeśli zamierzacie kota walić latami codziennie, lepiej przygotujcie się na manganizm. To po prostu nieuniknione, bo nie da się ukryć że jony manganu faktycznie tam zostają. W jakiej ilości? Raczej niewielkiej, chociaż trudno powiedzieć. Tutaj pisałem na ten temat ;) Teraz nie do końca się zgadzam z moją ówczesną opinią, zważywszy że zalecane dzienne spożycie manganu jest chyba jednak mniejsze niż 5 mg. A sole manganu nie zawsze są ciemne.
  • 212 / 4 / 0
Stan delikwenta (lat 27, ciąg 3 lata) uległ poprawie w takim stopniu, że przestał odbijać się od ścian i zaczął w miarę normalnie chodzić. Jednakże widać było że coś z nim nie tak.
No niestety na warunki domowe tylko nadmanganian się nadaje do syntezy, a więc trzeba ryzykować. Idealnym rozwiązaniem było by utlenianie ozonem, żadnych szkodliwych produktów ubocznych i bardzo wysoka wydajność. Pomarzyć można :)
Uwaga! Użytkownik DJ_Samo_Zycie jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
Wczoraj jebnąłem sobie metke pierwszy raz. Kurwa musiałem cos spierdolic bo wyszło mi brązowe gówno z 1 paczki acataru. No ale chuj. Wypiłem ten syf. Miałem naprawdę DZIWNY DZIWNY dzień. Nigdy wczesniej nie Ćpałem ani nawet nie paliłem :S to może dlatego mnie troche mocno wzięło. Ogólnie to nie przespałem nocy, miałem dziwne zaniki pamięci. i Kurwa już minęły 24h od kiedy wypiłem to gówno A Nadal mam rozszerzone źrenice, Pała nie staje i jeszcze na dodatek napierdala mnie kolano. Nadal nie chce mi sie spac. i Miałem kurwa MAXYMALNIE pojebany dzień, najdziwniejszy w życiu . SuchośĆ w gardle Potężna . To mogło byc spowodowane tym manganem ?
  • 3449 / 129 / 8
Przecież w tej reakcji ma wyjść brązowe gówno, potem trzeba jeszcze przesączyć.
  • 108 / 1 / 0
FIltrowałem ale tylko raz, ale i tak było brązowe . Następnym razem bedę filtrował az bedzie przejrzyste jak woda albo chociaż klarowne. ahhh takie to u mnie czytanie ze zrozumieniem :) nie doczytałem dokładnie przepisu i teraz za to płace. Zobaczymy co bedzie nastepnym razem. Tym razem zrobie dokładnie jak w instrukcji
  • 554 / 14 / 0
whiteplz, No to trochę bez sensu, że filtrowałeś tylko raz, a jak zostało całkiem brązowe, to wypiłeś... To jaki był w ogóle zamysł filtracji? Jak dla mnie to cholernie ryzykowne, ja się bałam jak było po prostu zbyt nieprzejrzyste, a Ty łyknąłeś ścieki i się dziwisz takim reakcjom? Mam nadzieję, że już lepiej. Wszystko w porządku?
  • 108 / 1 / 0
Objawy nie ustępują ciągle mam sucho w ustach, rozszerzone źrenice, serce bije szybko ale wolniej niz to było w nocy, impotencja :( . Ale te objawy akurat są raczej stosunkowo normalne przy zażyciu.To normalne że to tak długo sie utrzymuje ? Jedynie martwią mnie te zaniki pamięci, nigdzie nikt nie pisze o zanikach po metce. Ogólnie jest chujowo ale stabilnie.
  • 3523 / 54 / 0
@ whiteplz
moja rada to czekaj z filtracją nie kiedy zrobi się brązowy a kiedy wytrącą się kłaczki taki mangan zostaje łatwiej na filtrze i nie naciskaj zbyt mocno , zamiast ciurkiem niech leci szybkimi kroplami. Jesteś całkowicie zdrowy ? To naprawdę dziwne, że aż tak długo masz opisywane objawy...
  • 108 / 1 / 0
Taaa, już czuje sie całkowicie normalnie, wypiłem 4 piwa i spałem 13 godzin non stop :D
  • 21 / / 0
Nie wiem czy już ktoś tu tego nie linkował:

http://issuu.com/magazynmnb/docs/magazy ... ima_2012/1

Strona 9-19
Uwaga! Użytkownik NOTHOMB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.