23 stycznia 2018Kamral pisze: Zacząłem suplementować melatonine 2 mg, mialem problemy z zasypianiem. Super pomogla zasypiam po 30 min ale sie wybudzam w nocy ciagle. Miał ktoś tak ?
Wrzucaj za dnia walerke lub tauryne.
A na noc normalnie melat.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
17 marca 2010borowik15 pisze: probowal ktos z was zjesc melatonine na zjedzie po stymulancie? daloby rade przespac po tym zjazd?
No chyba że speed jedzony popołudniu, wszedł pod wieczór, możliwe?
11 sierpnia 2018smrodek pisze: tak kozaczą kozaczki że śpią po tym 3h i budzą się wyspani. .
Shit, druga nocka, nie zmrużyłem oka, mało tego, nie odczuwam potrzeby teraz pójścia. Czy to normalne? Nie kumam za chuj. Wczoraj po nocce ledwo stałem na nogach, obecnie mam już dwie za sobą i nic mnie nie boli <lolz> dziwne.
Albo melatonina wprowadziła mózg w stan odpoczynku mimo braku normalnego snu.
I przypominam że melatonina nie jest środkiem nasennym tylko regulującym rytm dobowy. Trzeba po niej zgasić światło, iść do łóżka i zamknąć oczy.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.