Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
po neo do tego jedząc całe tabletki ja bym w zyciu nie poczuł ujebania do tego ten czas lol 1,5 godziny to smieszne normalnie, ja jak wypije ekstrakt z antka to wchodzi po 10 min i to z wielką siła. Takze nie doznasz tego kodeinowego wejscia (troche złe słowo) jedząc neo.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 2013 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Dobre te neogowno, 300mg w polaczeniu z 50mg skopolaminy pogrzalo mnie ostro a wale teraz hel caly czas czyli mam tolerke, a tu takie zaskoczenie.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
jacok, sprawdzę jeszcze dokładnie.
mnie ta neo kurewnie rozleniwia.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 129 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Gdybyś mógł to podaj jakies dobre źródło gdzie można to zweryfikować (ogólne działanie tymolu na rodzinę cytochromów P450 czy też szczegółowo na enzymy CYP2D6 i CYP3A4) , bo jak szukam to wszystkie artykuły, które wydają się rzeczowe, okazują się płatne. A ze względu na moją sowiet mentalność płacił za wiedzę w tym przypadku nie będę, wolę przećpać.
  • 1211 / 26 / 0
ok, poszukam jak będę w chacie bo zaraz na zajęcia mknę.
jeszcze podpytam, bo o tym działaniu wiem od oxasia.

kaspaza: po chuju z tą kwercatyną, zjadłem dzisiaj 2 tabl. musujące godzinę przed 2 pakami thio i jakoś dziwnie było. rozkręcała się koda godzinę i do tego przez ten czas miałem rozszerzone źrenice :huh: no ale potem (i do teraz) było tak 8-( sasasa

znalazłem ciekawą informację, że midazolam jest dosyć mocnym inhibitorem CYP3A4
Ostatnio zmieniony 09 kwietnia 2010 przez jon, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kaspaza »
Melduję, że rozwalone w proszek tabletki wchodzą po 20 minutach.
Rozczarowana dorzucam jednak małą hałdę narzekań na temat dzisiejszego działania. Ponieważ było mi odrobinę smutno i zimno, chciałam to załagodzić 150 mg z neo i niestety niespecjalnie mi się udało. Praktycznie nie poczułam euforii, sedacja także była dziwnie spłycona, miałam niewielkie mdłości. Trochę pogrzało i nic ponadto. Tablety zdecydowanie lepiej działały ostatnio, kiedy połknęłam je w całości. Wprawdzie lekko trzyma mnie jeszcze do teraz, a brałam po godz. 15, ale efekt nie był zgodny z moimi oczekiwaniami. I ch00j.
:l

Edit: skończyło się na gdzieniegdzie zielonkawym bełcie.
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2010 przez kaspaza, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kaspaza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
jon pisze:
znalazłem ciekawą informację, że midazolam jest dosyć mocnym inhibitorem CYP3A4
Takie info można znaleźć nawet na wikipedii ;)

Co to znaczy, że po tej kwercetynie było 8-( tak? W sensie chujowo? Poza tym czekam na informacje o tymolu.
A wiesz może, czy tlenek magnezu zobojętnia kwas żołądkowy?
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 1211 / 26 / 0
oczka malutkie, raczej ok.
o mida w jakimś artykule z pubmedu czytałem.
tak, zobojętnia.
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
lol juz drugi (i ostatni) raz sie zraziłem do neo ... zawsze po 2 pakach antka mialem dobrze a dzisiaj wypiłem je razem ze skruszoną neo i ni chuja nic z fazy nie mam ...
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 432 / 1 / 0
Ej kurwa czy do Neoazariny przypadkiem znowu nie wjebali glistnika? czy kupiłem jakąś pake ze starej serii...? zawsze jak kupowałem w tej aptece co dziś to były tylko te z samym tymiankiem....
off
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.